DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı. Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında:

Aziz milletimizin Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığı eşsiz zaferler neticesinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 98. Yıldönümünü gururla kutluyoruz.

Milletimizin tüm varlığını ortaya koyarak yürüttüğü İstiklal Mücadelesinde milli iradenin her türlü gücün üstünde tutulması bizlere millet egemenliğine dayalı Cumhuriyet yönetiminin kapılarını aralamıştır. Cumhuriyet ile birlikte Türk Milleti, kısa sürede her alanda büyük gelişmeler kaydetmiştir.

Ülkemizin sürekli gelişen ve değişen dünyada hak ettiği seviyeye ulaşmasını sağlamak için millî ve manevi değerlerimizden taviz vermeden daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Atalarımızın kutsal emaneti olan bu vatanı ve Cumhuriyet değerlerini korumanın ve yüceltmenin ortak görevimiz olduğunu asla unutmayacağız.

Bununla birlikte Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu güne kadar ülkemizin medeniyet yolundaki ilerleyişini ve kardeşçe bir arada yaşama arzusunu bozmaya çalışanlara karşı da mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bizlere bu gururu yaşatan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere O’nun silah arkadaşlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan kahraman gazilerimize şükranlarımı arz ediyor, saygılar sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.