DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Gölpazarı Altın Çağını Yaşıyor

Gölpazarı Altın Çağını Yaşıyor

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Gölpazarı’nın her anlamda bir birinden güzel proje ve yatırımlarla altın çağını yaşadığını söyledi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile Bilecik Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Gölpazarı’nda yapımı devam eden Kültür Merkezi, Sokak Sağlıklaştırma ve Restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölpazarı Altın Çağını Yaşıyor

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yaşayan vatandaşların her şeyin en güzeline, en iyisine layık olduklarını ifade ederek, göreve geldikleri tarihten itibaren bir çok projeyi gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Gölpazarı’nın artık eski Gölpazarı olmadığını, yazın memleketine, köyüne gelen hemşehrilerinin, daha bakımlı, daha güzel, daha tertipli bir ilçe olması için var güçleri ile çalışmaya devam ettiklerini anlatan Belediye Başkanı Hayri Suer,  ”Daha yolun başındayız. Daha fazla yol, daha fazla park, daha fazla sosyal tesis, daha fazla ve daha fazla kültür alanları yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ancak böyle yaparsak Gölpazarı’nı geleceğe taşıyabiliriz” dedi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer teşekkür etti

Suer, Bilecik Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan’dan devam eden yatırımlar için ek bütçenin müjdesini aldıklarını ve Gölpazarı’nın her anlamda bir birinden güzel proje ve yatırımlarla altın çağını yaşadığını belirterek, yatırımların hayat geçmesinde büyük katkı sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Yorumlar

  1. Mağdur dedi ki:

    Sokak Sağlıklaştırma ve Restorasyon çalışmaları kapsamında yapılan binaların sıvaları dökülmeye başlamış. Nasıl bir kontrol yapılıp teslim alınıyorsa .