DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüğü iftar yemeğinde bir araya geldi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bilecik İl Müdürlüğü ilk defa düzenlediği Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüğü personeli ve aileleri, Üretici Birlik Başkanları 10 Temmuz Cuma günü Pelitözü Göletinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İl Müdürü Hacı Dursun YILDIZ, tarım çalışanları ailesi ile birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Sevgi, hoşgörü ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu devamlı kılmalıyız. Bizler ülkemizde huzur içinde bir Ramazan geçirirken çevremizde zulme uğrayanlar ve bizden medet bekleyenler var. Millet olarak her zaman mazlumların yanında yer aldık. Suriye’lisinden Çinin zulmüne maruz kalan Müslüman Türk kardeşlerimize kadar kucak açtık. Bizler birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ruhumuzu ve kendimize olan güvenimizi kaybedersek, ne gidecek bir ülkemiz ne de bizleri savunacak biriler vardır. Bizler tarım çalışanları ailesi olarak bu iftarla kaynaşma, iletişim kurma ve aidiyet duygusunu kazanmayı amaçladık. Katılımlarından dolayı hepinize teşekkür ediyor, Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.