DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Gençlik Parkı Ve Cazibe Merkezi’ne Fidan Dikildi

Gençlik Parkı Ve Cazibe Merkezi’ne Fidan Dikildi

Bozüyük Belediyesi ve Bursa Doğal Yaşamı Koruma Destekleme Dergisi işbirliği ile 1190 fidan toprakla buluşuyor.

Bozüyük 4 Eylül Mahallesi’nde bulunan Gençlik Parkı ve Cazibe Merkezi’nde fidan dikim töreni düzenlendi. Törende konuşan Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI Bozüyük’ün güzelleşmesi ve daha yeşil bir yer olması amacıyla göreve geldiği ilk günden itibaren ilçe genelinde yaklaşık 10 bin adet fidan diktiklerini söyledi. Belediye ve Bursa Doğal Yaşamı Koruma Destekleme Dergisi işbirliği ile yapılan bu ortak projeye destek veren tüm kuruluşlara ve firmalara teşekkür eden Başkan V. BAKICI “biz ilçemizin yeşillenmesi ve aynı zamanda güzelleşmesi ile ilgili her konuda yapmamız gerekenleri, ortak projelerle hep birlikte gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. Daha sonra Bursa Doğal Yaşamı Koruma Destekleme Dergisi yöneticisi Oya ZENGİN projeye destek veren  Başkan V. BAKICI’ya plaket takdim etti. Başkan V. BAKICI’da projeye destek veren diğer firmalara teşekkür plaketi verdi.

Proje kapsamında 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı’nın kuzey bölümündeki ağaçlandırma alanına temsili fidan dikimi yapıldı. Önümüzdeki günlerde çınar, akçaağaç, dut, erguvan, taflan, ortanca, kartopu ve ılgın gibi çeşitli türlerdeki toplam 1190 adet fidanın dikimi gerçekleştirilerek park alanı yemyeşil ağaçlarla donatılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.