DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğün’den

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğün’den

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz’ün çeşitli spor branşlarında sürdürmekte olduğu spor çalışmaları ve etkinliklerini her yaş grubuna taşıyarak  antrenörlerimiz eşliğinde elit sporcular yetiştirilmesinin yanı sıra büyüklere yönelik “Spor yap, Sağlıklı ve genç kal” Projesiyle halkımıza yönelik spor çalışmaları sürdürülmektedir.

Ayrıca  Ruh Sağlığı Merkezi işbirliği ile  özel bireylerin spor faaliyetlerine katılmaları ve sosyal yaşama iştiraklerinin sağlanması hususundaki çalışmalarımız  önemli hedefimiz olmuştur.

Özel Sporcular, Bedensel ve Zihinsel engellilere yönelik Spor çalışmalarına ve sosyal hayata aktif olarak katılımlarının sağlanması Antrenörlerimiz nezaretinde yürütülmektedir. Bu aktif çalışmaya  bedensel engelli olan lisanslı sporcumuz Furkan SERTEL tekerlekli sandalye T-52 Kategorisinde atletizm yarışmaların da ilk adımı atmaya Antrenörümüz Sevcan AKINCI ile hazırlanmaktadır.

Sporcumuz Furkan SERTEL lise birinci sınıf  öğrencisi olup, uzun yıllar ilimizi yarışmalarda temsil edeceğine inanmaktayız. Kendisine il müdürlüğümüz tarafından  manuel tekerlekli sandalye hediye edilerek  ilk etap çalışmalarını tesislerimizde belirlenmiş program dahilinde sürdürecektir. Sporcumuza ve antrenörümüze çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak  kendilerinin yapabilecekleri spor branşlarına katılmak isteyen tüm engelli gençlerimize ve bireylerimizi antrenörlerimizle buluşmaya davet ediyoruz.

“ Engelimiz bize engel değildir.” Spora ve Sosyal yaşama birlikte koşalım.

Lütfi DOYUK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.