DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ spor malzemesi dağıtımı

2014-2015 Sezonu Okul Sporları Faaliyetleri İlimizde 1 Aralık 2014 Pazartesi günü okullar futbol müsabakaları ve masa tenisi müsabakaları ile başlatıldı. Toplamda 18 branşta 61 Ortaokul ve Lisenin katılımları ile müsabakalar devam edecek olup 22 Nisan 2015 tarihinde son bulacak. Branşlarında 1. Olan Okul Takımları Grup Müsabakalarına katılarak İlimizi ve okullarını temsil edecek.

Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okullarımıza malzeme dağıtımı gerçekletirdi.
Okullarımızı ve öğrencilerimizi spora teşvik amaçlı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince spora ayrılan bütçenin bir kısmı ile çeşitli spor malzemeleri temin edilerek okullarımıza katılım belgeleriyle birlikte dağıtımları yapıldı. Organizasyona Sayın Vali Yardımcısı Mehmet TAŞDÖĞEN ,Sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi DOYUK, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Emrah AKPINAR katıldı.
Organizasyonda Sayın Vali yardımcımız Mehmet TAŞDÖĞEN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Lütfi DOYUK ve Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Emrah AKPINAR yaptıkları konuşmada; tüm okullarımıza ve sporcularına bu müsabakalar süresince başarı dileklerini ve spor kuralları içerisinde çekişmeli ama centilmence geçirmelerinin temennisinde bulundu.
P1260185

P1260279

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.