DOLAR
32,5673
EURO
34,8813
ALTIN
2.434,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Gençlerin Gözde Rock Gruplarından Zakkum Bilecik’i Salladı

Gençlerin Gözde Rock Gruplarından Zakkum Bilecik‘i Salladı. Ünlü rock grubu Zakkum, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Bilecikli vatandaşlarla buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde eğlenceli anlar yaşandı.

Bilecik Belediyesi kültürel ve sanatsal etkinliklerde özel girişimcilere elinden geldiğince destek olmaya devam ediyor.

Kentte kültürel ve sanatsal hayatı ayakta tutmak ve korumak için Bilecik’te etkinlik düzenlemek isteyen özel girişimcilere mekan ve iletişim destekçisi olmaya devam eden Bilecik Belediyesi, Zakkum konseriyle gençlerin gönlünü bir kez daha fethetti. En sevilen şarkılarını Bilecikliler için seslendiren ünlü rock grubu Zakkum, performansıyla gençlerden tam not aldı.

Neredeyse tüm şarkılara ayakta eşlik eden gençler doyasıya eğlendi.

Geceye eşi Güler Tüfekçioğlu ile katılan Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, gençlerin coşkusuna dikkat çekerek; “Ülkemizin geleceği, yarınlarımızı aydınlığa taşıyacak gençlerimizle bu güzel gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gözlerinizdeki ışık daim olsun gençler. Bu güzel performansları için grup üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliklerimiz devam edecek. Her şey siz gençler ve geleceğimiz için.” ifadelerini kullandı.

Gençler izledikleri konserden duydukları memnuniyeti dile getirirken böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve Bilecik Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.