DOLAR
32,3533
EURO
34,7324
ALTIN
2.406,41
BIST
10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
23°C

Galatasaray’da Gruplaşma Mı

Galatasaray’da Gruplaşma Mı

İlk Chelsea maçı öncesi Drogba ve Selçuk İnan pas alıp verme konusunda sert şekilde tartıştı. İki yıldız arasında Florya’da liderlik savaşı yaşandığı, bu durumun da yerli-yabancı gruplaşmasına yol açtığı öğrenildi

G.Saray’la sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan Didier Drogba’nın 26 Şubat’ta Arena’da oynanan ilk Chelsea maçı öncesinde, kaptan Selçuk İnan’la Florya’da kavga ettiği ve iki yıldızın o günden bu yana zorunlu olmadıkça birbirleriyle konuşmadıkları ortaya çıktı.

Fildişili yıldız, antrenmanda kaptan Selçuk’la pas alıp verme konusunda sert bir tartışmaya girerken, gerginliğin saha dışına da yansıması Florya’da huzuru kaçırdı.

GEMİLERİ YAKTI

Drogba’nın bu kavganın ardından Chelsea maçında da Mancini tarafından oyundan alınınca, kesin olarak ayrılık kararına vardığı bildirildi.

Florya’ya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre; iki oyuncu arasındaki bu büyük tartışma, aslında geçen yıldan bu yana süregelen bir sürtüşmenin birikimi…

İki yıldız arasında bir süredir Florya’da büyük bir güç ve liderlik savaşının yaşandığı, bunun da yerli ve yabancılar arasında gruplaşmalara yol açtığı ifade edildi.

GÖKHAN, MELO’YA ÇIKIŞMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Zan ile Melo kavgasının da bunun yansıması olduğu bildirildi. Zan, Melo’ya “Biz size saygı duyuyoruz, siz de bize duyacaksınız” diye bağırmıştı.

Takımda Sneijder-Drogba ile Selçuk ve Burak’ın başını çektikleri iki grup arasında bölünmeler yaşandığı, arada kalan oyuncuların da bundan şikayetçi olduğu kaydedildi.Ancak Mancini’nin özellikle yabancılara verdiği imtiyazlar sebebiyle kimsenin sesini çıkaramadığı ifade ediliyor.

Drogba ve Selçuk, geçtiğimiz sezon özellikle frikik atışları konusunda anlaşmazlığa düşmüştü.

Sneijder’ın gelişiyle birlikte performansı inişe geçen Selçuk İnan, Kayseri maçında bir ilki yaşadı ve ıslıklandı. İlk sezonunda harikalar yaratan Selçuk’taki düşüş istatistiklere de yansıdı.

2011-12 33 maç 11 gol 10 asist
2012-13 31 maç 6 gol 5 asist
2013-14 23 maç 4 gol 4 asist

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.