DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

GALATASARAY YENİDEN HABERİN ZİRVESİNDE

31.10.2016
A+
A-

G.SARAY YENİDEN HABERİN ZİRVESİNDE

 

Geride bıraktığımız Ekim ayında spor sayfalarında çıkan haberler içinde en çok Galatasaray’ın adının geçtiği belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan raporda, Sarı-Kımızılı kulübün Süper Lig ve yapılan mali kongre dahil toplam 9 bin 697 haberde isminin geçtiği belirlendi. İkinci sırada Süper Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı başarısız sonuçlar ile dikkatleri üstüne toplayan Fenerbahçe, 9 bin 273 haberde yer aldığı,  Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı maçlarda hiç yenilgi görmeyen Beşiktaş ise 8 bin 568 haberle üçüncü sırada gündeme geldiği ortaya çıktı.

 

Aynı araştırmada sezona yeni bir yapılanma ile giren, üst üste aldığı başarısız sonuçlara Galatasaray maçı ile son veren Trabzonspor’un 7 bin 463 haberle Ekim ayında dördüncü sırayı aldığı, Bursaspor, A. Konyaspor ve Antalayaspor’un da geride kalan ay boyunca 4 bini aşkın haberle gündeme geldiği saptandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.