DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Gakgoşlar Sahasında Seriye Bağladı

Gakgoşlar Sahasında Seriye Bağladı

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Kayserispor’u 3-0 mağlup eden ve sahasında üst üste 4. galibiyetini alan Elazığspor, haftalar sonra küme düşme hattının üzerinde yer aldı.

Ligin 9. haftasında sahasında Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilerek düşme potasına giren Elazığspor, 11 hafta sonra Kayserispor karşısında alınan 3-0’lık farklı galibiyetle düşme hatının bir sıra üzerine çıkmayı başardı.

Elazığ’da oynadığı son 4 lig maçında rakiplerine puan vermeyen Gakgoşlar, 15. haftada Medical Park Antalyaspor’u 4-1, 17. haftada Çaykur Rizespor’u 1-0, 18. haftada Akhisar Belediyespor’u 2-1 ve son olarak da Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek, 12 puan topladı. Bu maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandıran Elazığspor, 2 de gol yedi.

Elazığspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu, uzun bir aradan sonra düşme hattından çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Şerifoğulları, teknik heyet ve futbolcuları son haftalardaki başarılı performanslarından dolayı kutlayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Galibiyette taraftarımızın da rolü çok büyük. Stadı dolduran ve 90 dakika boyunca takımını destekleyen taraftarımızı kutluyorum. Elazığspor, haftalardır hak etmediği bir yerdeydi. Okan Buruk ve yardımcıları takıma sadece teknik ve taktik ivme kazandırmadı, moral olarak da oyuncuları daima en üst düzeyde tutmaya çalıştı. Umarım, bu yükselişimiz devam eder ve Elazığspor’un düşme gibi bir tasası kalmaz.”

“Her maç final”

Devre arasını iyi değerlendirdiklerini ve takımın kamp döneminde çok sıkı çalıştığını belirten Şerifoğulları, yerinde transferlerle de sıkıntı yaşadıkları mevkileri tamamlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Şerifoğulları, ligde artık her maçın final havasında geçtiğini, bu nedenle her puanın kendileri için paha biçilmez öneme sahip olduğunu vurguladı.

Elazığspor taraftarının da kendilerine önemli destek verdiğini aktaran Şerifoğulları sözlerini şöyle tamamladı:

”Yoğun ve yorucu bir dönem geçirmemize rağmen futbolcularımız ellerinden gelenin fazlasını vermeye çalışıyor. Bütçesi dar olan bir kulüp olmamıza rağmen mücadeleci bir ruha sahibiz. Haftalardır hem ligde hem de kupada taraftarımız önünde mağlubiyet yaşamadık. Evimizdeki yenilmezliğin yanı sıra deplasmanda da puan ve puanlarla sahadan ayrılmak istiyoruz.”

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.