DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

FUTBOL ŞENLİĞİ KAPANIŞ SERAMONİSİ İLE SONA ERDİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN FUTBOL ŞENLİĞİ KAPANIŞ SERAMONİSİ İLE SONA ERDİ
Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen, ilk ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı  Minikler Futbol Şenliği’nde 5 hafta süren maç maratonu sona ererken Şenliğe centilmenlik ve sportmenlik  damgasını vurdu.
            Kazanan ya da kaybedenin önemli olmadığı, ülke çapında artan şiddetin her türlüsüne karşı (kadına şiddet, sporda şiddet vb.) sporun birleştirici ve eğlenceli yönünü ortaya çıkarmayı amaçlayan turnuva 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı sahasında düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Bozüyük Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile düzenlenen Okullar Arası Futbol Şenliği’nin kapanış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Bozüyük TSO Meclis Başkanı M. Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI bu tür organizasyonları çocukları zararlı alışkanlılardan ve kötü arkadaşlıklardan uzak tutmak, spor disiplini kazandırarak, hem fiziken hem de ruhen olumlu bir şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla düzenlediklerini belirterek, Futbol Şenliğinin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Şenliğe katılan sporcuları da tek tek tebrik eden Başkan BAKICI öğrencilere başarılarının devamını diledi. Törenin sonunda gelecek vaad eden futbolculara Başkan BAKICI ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT madalya, kupa ve çeşitli hediyeler verdiler.
3 (4) 4 (3) 5 (4) 6 (2) 9 10 11 15 (1)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.