DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Festivalin 2. Gününde De Eğlence Son Sürat Devam Etti

Festivalin 2. Gününde De Eğlence Son Sürat Devam Etti

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali’nin 2. Gününde de çocuklar doyasıya eğlenerek bayramlarını festival coşkusuyla kutlamaya devam etti.

Sabah saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı’nı guruplar halinde ziyaret eden çocuklar tüm etkinliklerden faydalanarak hem bayramlarını kutladılar hem de bayram tatillerini eğlenerek geçirdiler. Dünden itibaren şişme oyun guruplarında özgürce eğlenen çocuklar zaman zamanda müzik eşliğinde roman havası ve çiftetelli oynadılar. Balon şişirme, sandalye kapmaca, ip çekmece, şarkı yarışması gibi eğlenceli yarışmalarla gönüllerince eğlenen çocuklar ayrıca sürpriz hediyelerin sahibi oldu.

Festivalin son gününde 2 gündür eğlenceli dakikalar geçiren ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yaşadıkları en güzel bayramlardan biri olarak hatırlayacaklarını söyleyen çocuklar kendilerine bu festivali armağan eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.