DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
18°C
Bilecik
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Fenerbahçe şampiyonluk maçına hazır

Fenerahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan futbolcuların, taktiksel ve bireysel çalışmalarla idmanı tamamladıkları bildirildi.

Sakatlıktan çıkan Moussa Sow’un antrenmanın tamamında takımla çalıştığı, Egemen Korkmaz’ın ise özel program dahilinde antrenman yaptığı belirtildi.

Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

Maça özel pankartla çıkacaklar

Fenerbahçe Futbol Takımı, Çaykur Rizespor maçına özel pankartla çıkacak.

Karşılaşma öncesi hazırlanan ve üzerinde 500’ü aşkın fotoğrafın yer aldığı pankartta, “Biz Bir Aileyiz” yazısı yer alacak.

“Şampiyonluğumuz, kadın ve çocuklara unutulmayacak bir armağan olacak”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şampiyonluklarının Fenerbahçe’ye en zor gününde destek olan, tarihe unutulmayacak bir sayfa ekleyen kadın ve çocuklara unutulmayacak bir armağan olacağını belirtti.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’de yarın Çaykur Rizespor ile oynayacağı ve puan alması durumunda şampiyonluğa ulaşacağı maç öncesi kulübün internet sitesinden açıklama yaptı.

Yıldırım, sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle karşılaşmayı statta izleyecek kadın ve 12 yaş altındaki çocuklara yönelik açıklamasında, şunları kaydetti:

“Kulübünü, inandıklarını ve 3 Temmuz’u gururla, sonsuz aidiyetle sahiplenen kadın ve çocuklarımız, bir kez daha tarihe geçiyor; muhtemel şampiyonluğumuzun ilk dakikalarına kadın ve çocuk taraftarlarımız tanıklık edecek. 2013-2014 şampiyonluğumuz, 2011’in gururu, 2012’nin müthiş kenetlenmesi, 2013’ün gururu ile kutlanacak; Fenerbahçe’ye en zor gününde destek olan, tarihe unutulmayacak bir sayfa ekleyen kadın ve çocuklara unutulmayacak bir armağan olacak. 27 Nisan 2014 Pazar günü, muhtemel şampiyonluğumuzun adı Fenerbahçe’nin kadın ve çocukları olacak. Yarın sarı laciverti kuşanın, Saracoğlu’nu renklerimize boyayın. Tarihe geçen her günümüz sizinle güzel. İyi ki varsınız.”

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.