DOLAR
32,4447
EURO
34,7522
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Fenerbahçe Açıklama Yapmayacak

Fenerbahçe Açıklama Yapmayacak

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, tatil edilen Fenerbahçe-Trabzon maçına yönelik yönetim kurulunda Trabzon’un aleyhine alınmış herhangi bir karar olmadığını belirterek, “Yönetim kurulunda alınan tek karar, Trabzon camiasıyla ilgili Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun asla bir açıklama yapmayacağıdır” dedi.

Kiğılı, Türkiye İtibar Endeksi 2013 sonuçlarının açıklandığı toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kiğılı’nın 51 yıllık bir şirket olduğunu ve bulundukları durumdan memnuniyet duyduklarını belirten Abdullah Kiğılı, 3 yıldan bu yana Türkiye İtibar Endeksi’nin radarı içinde yer aldıklarını ve erkek giyiminde birinci marka olarak seçilmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Bir gazetecinin, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının tatil edilmesine ilişkin sorusu üzerine Kiğılı, yönetim kurulunda maçın ardından bir karar aldıklarını ve Trabzonspor maçı ile ilgili konuşma yapmayacaklarını söyledi.

“Yönetim kurulunda Fenerbahçe’nin Trabzon’a hiçbir branşta gitmek istemediğine yönelik karar alınıp alınmadığına” ilişkin soru üzerine Kiğılı, “Asla böyle bir karar yok. Trabzon’un aleyhine alınmış herhangi bir karar yok. Yönetim kurulunda alınan tek karar, Trabzon camiasıyla ilgili Fenerbahçe Yönetim Kurulu asla bir açıklama yapmayacağıdır” yanıtını verdi.

Şampiyonluğa yönelik bir soruyu da Kiğılı, “Artık maçlar azalıyor. Önümüzdeki birkaç haftayı da doğru bir şekilde atlatırsak kupaya bir an evvel yaklaşacağız demektir” şeklinde yanıtladı.

Stat ismi ve forma reklamı ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya yönelik soruya da Kiğılı, şu yanıtı verdi:

“5 yıldır Türk Telekom ile sürdürüyoruz. Şu anda herkese açığız ama birinci tercih Türk Telekom’dur. Onlarla anlaşamazsak bir sürü yabancı firma var. Stat ismi konusunda da bir sürü yabancı firmanın müracaatı var. Görüşmelerimiz devam ediyor.”

Kiğılı, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun cezalar konusunda adil davranmadığını söylemiştiniz. Trabzon maçı ile ilgili ceza konusunda bir görüşünüz var mı?” şeklindeki soru üzerine, bu hususta asla yorum yapmak istemediğini söyledi.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.