DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
18°C
Bilecik
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

Esnafa 19 Mayıs Dolayısıyla Türk Bayrağı Dağıtıldı

Esnafa 19 Mayıs Dolayısıyla Türk Bayrağı Dağıtıldı. Bilecik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı.

Esnaf ve vatandaşları dükkanlarında ziyaret ederek, bayrakları teslim eden görevliler, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın bayram kutlama mesajlarını iletti.

Belediye çalışanları bayrak dağıtımında ayrıca esnafın talep ve görüşlerini de aldı.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ise yapılan çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede, ‘’Öncelikle hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Bayram dolayısıyla esnaf ve vatandaşlarımıza şanlı Türk bayrakları dağıttık. Bu kutlu günde tüm cam ve balkonlarımızı şanlı bayrağımızla süsleyelim’’ ifadelerini kullandı.

Esnaf ve vatandaşlar da çalışmayı çok anlamlı bulduklarını belirterek, Başkan V. Subaşı ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.