DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

ESKİLER 80 ÇOCUĞUMUZA MONT VE AYAKKABI OLARAK GERİ DÖNDÜ

‘’ESKİLER GERİ DÖNSÜN’’ PROJESİ 80 ÇOCUĞUMUZA MONT VE AYAKKABI OLARAK GERİ DÖNDÜ

Bilecik Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Eskiler Geri Dönsün Projesi’ kapsamında şehrimizin birçok noktasına kurulan giysi kumbaraları geri dönüşüme tabi tutuldu ve 80 çocuğumuza mont ve ayakkabı olarak geri döndü.

Bilecik Belediyesi tarafından 3 ay önce başlatılan Eskiler Geri Dönsün projesi kapsamında toplanan eski giysiler; 50 çocuğumuz mont, 30 çocuğumuz da ayakkabıya oldu.

Belediye Başkanı Nihat Can gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik anlamında güzel çalışmalara imza atan Bilecik Belediyesi’nin tekrar örnek bir projeyi gerçekleştirdiğini belirtti.

3 aylık süre zarfında elde edilen güzel sonucu vatandaşlarımızla paylaşmak istediklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Nihat Can, projenin asıl kahramanlarının geri dönüşüme katkı sağlayan vatandaşlarımız olduğunu belirterek, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak Sıfır Atık projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda ‘’Eskiler Geri Dönsün Projesi’ kapsamında güzel bir çalışma başlatarak, şehrimizin 20 noktasına Giysi kumbaraları koyduk. Proje kapsamında vatandaşlarımız evlerinde kullanmadıkları giysileri bu noktalara bırakmak suretiyle geri dönüşüme kazandırılıyordu. Protokol imzaladığımız bir firma ile bu kullanılmayan eski elbiseler alınarak geri dönüşüme tabi tutuluyor. Daha sonra alınan elbiseler karşılığında yeni giysi ve ayakkabılar bizlere teslim edildi. 3 aylık çalışmamız kapsamında bizler vermiş olduğumuz kullanılmayan ve eski elbiseler karşılığında 50 adet Çocuk montu ve 30 çocuk botunu teslim aldık. Almış olduğumuz bu çocuk montları ve botlarını Muhtarlarımız ve ilgili kuruluşlarımız ile irtibata geçerek, ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit edeceğiz ve bu mont ve ayakkabıları teslim ediyoruz. Projemiz tamamen Sıfır Atık projesine katkı sağlıyor ve Geri Dönüşümü teşkil eden en önemli noktası da bizler burada Peygamber Efendimizin ‘’Bir Elin Verdiğini Diğer Elin Görmemesi’’ şeklindeki düstur çerçevesinde güzel bir çalışma gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu anlamlı projemize katkı sağlamaya devam etmelerini rica ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.