DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Eser Yenenler’in Programında Bilecik

Eser Yenenler’in Programında Bilecik. Bilecik, sosyal medyada hakkında sık sık espiri yapılan ekşisözlük’te var olmadığına dair tam 24 sayfa giriş (entry) bulunan, Umut Sarıkaya karikatürlerine konu olmuş, daha önce Beyazıt Öztürk tarafından da espiri konusu haline getirilmiş ilimiz Bilecik, şimdi de  Bilal Sonses ve Emre Aydın’ın konuk olduğu Eser Yenerler’in programı Eserler Yenenler Show’da konu oldu.

Programa katılan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Edebiyat bölümü okuyan öğrenci ile diyaloğa giren Eser Yenenler, Yetenek Sizsiniz programı için Bilecik’e geldiklerini belirterek,  ”Çok güzel bir yer Bilecik. Kısa ama güzel bir yer Bilecik. O rampayı çıkıyordum. Bilecik burası dediler bitti. Bilecik Şeyh Edebali Kültür Merkezinden başlıyor sonra biraz çıkıyorsun bitiyor. Bilecik o kadar. Söğüt, Domaniç (Kütahya) büyük Bozüyük var da. Buradaki ”cik” eki hocam. O’da gönderme ” ifadesinde bulundu.

Diyaloğun devamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencisi Barış Ersoy,  4 yıldır okuduğunu ve okurken aynı zamanda evlendiğini, çeşitli nedenlerle okulunun uzadığını belirterek, öğretmenlerine seslendi ”Sizleri seviyorum. Kopya çekmiyorum. Beni artık geçirin.” ifadesinde bulundu.

Eser Yenenler Bilecik’te ‘Tiyatro Festivali’ ve ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ çekimleri için Bilecik’e gelmişti.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.