DOLAR
32,5991
EURO
34,7588
ALTIN
2.499,68
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C

Es-Es’te Hedef Avrupa Kupaları

Es-Es’te Hedef Avrupa Kupaları

Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Yalçın, Eskişehirspor’un gelecek yıl, ayakları üzerinde daha iyi durabilir bir kulüp olacağını bildirdi.

Yalçın, kulübün aylık yayın organı Eskişehirspor Dergisi’ne yaptığı açıklamada, Eskişehirspor için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek, Eskişehirspor’un adeta kendisinin üçüncü çocuğu olduğunu kaydetti.

Bu yıl, mali tabloya bakıldığında borçları azaltarak sürdürülebilir bir hale getirmeye çalışacaklarını dile getiren Yalçın, şunları ifade etti:

“Bu sezon, Avrupa kupalarını kovalayan bir takım olmayı başarı olarak görüyorum. Gelecek yıl, ayakları üzerinde daha iyi durabilir bir kulüp olacağız. Üçüncü senemizde artık, borçsuz, rahat transfer yapabileceğimiz ve hayallerimize çok daha yakın olacağımızı görüyorum. Eskişehirspor’u hiçbir yönetime ve bireye ihtiyaç duymayacak şekilde görmek bizim arzumuz. Parası yüzünden değil, hizmetlerinden dolayı uygun görülmüş başkanların bu tamımı yönetmesi en büyük isteğim. Altyapısında oyuncular çıkartarak, kendi çocuklarıyla başarılar elde eden Eskişehirspor, en büyük hayallerimden. Anadolu kulüplerinin ‘yıldız’ tabir edilen yüksek bonservisli oyuncularla başarı sağlanması çok zor. Bu takımın ‘Eskişehirsporluyum’ diyebilen oyuncuların hırsına ihtiyacı var.”

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.