DOLAR
32,4936
EURO
34,9018
ALTIN
2.438,10
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ’NDE İFTAR

ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ’NDE BİNLERCE VATANDAŞIMIZ AYNI İFTAR SOFRASINDA BİR VE BERABER OLDU

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında binlerce vatandaşımız aynı iftar sofrasında bir ve beraber oldu.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Edebali Stadyumu’nda gerçekleştirilen iftar programında binlerce mahalleli aynı iftar sofrasında iftar yaptı.

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve hemşerilerimiz tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan iftar proramları ile mahalleliler arasındaki komşuluk ilişkileri canlanıyor, Ramazan ayının bereketi paylaşılıyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftar programında yaptığı konuşmada Ramazan ayının toplumsal hayattaki işlevine değinerek, gerçekleştirilen iftar programlarının önemine değindi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Ramazan, rahmet ve bereket ayı. Ramazan sevgi ve hoşgörü ayı. Ramazan, birlik beraberlik ve kardeşlik ayı. Ramazan, paylaşma ve bölüşme ayıdır ve Cenabı Hakkın huzurunda saf tutma ayı. İşte bizler de Ramazan ayının bu ruhuna uygun olarak, tarih ve kültür şehri Bilecik’te; üzerinde Şeyh Edebali’nin gözünün feri ve ayaklarının izi olan bu topraklarda sevgimizi, birliğimiz, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha ileriye götürmek için böyle güzel ortamlar hazırlamaya çalışıyoruz. Ben bu anlamda hepinizin Ramazan’ı Şeriflerinin mübarek olmasını diliyorum. İftarımıza hoşgeldiniz. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan iftarımıza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum.Her zaman dediğimiz gibi bu tür güzel organizasyonlara anlam ve önem kazandıran sizlersiniz. Elbette bu tür programlar büyük bir gayret ve çaba ile gerçekleştiriliyor. Ben bu anlamda emeği geçen tüm ekibime teşekkür ediyorum. Ayrıca bu tür organizasyonlarda ilimizin hayırsever işadamları ve işletmelerimiz katkı sağlıyorlar. Ertuğrulgazi Mahallemizde böyle bir ortamın hazırlanmasında katkısı olan ve ilimizin büyük firmalarından Bien Seramik’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın. Hep birlikte daha iyiye daha güzele dileklerimle hoşça kalın.” dedi.

İlahi grubunun birbirinden güzel eseri seslendirdiği iftarda, birlik ve beraberliğimiz ile dünyada barış ve huzurun bulması için dualar edildi.

Programda ayrıca, oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklarımıza pamuk helva ikram edildi.

Ekran Alıntısı Ekran Alıntısı23 DSC_1985 (1) DSC_1985 DSC_2009

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.