DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri Hazırlıkları İncelendi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, 733. Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri hazırlıklarını inceledi.

Vali Nayir, Söğüt Kaymakamlığında, Kaymakam Mitat Gözen, Vali Yardımcıları Metin Çınar, Ekrem Ballı ve Süleyman Deniz, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Gezgin ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kandu ile diğer yetkililerden12-13-14 Eylül’de düzenlenecek 733. Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenliklerinde alınacak güvenlik önlemleri ve hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra tören alanında incelemede bulunan Vali Nayir, 3 gün sürecek şenlikler öncesi ön hazırlıkları gözden geçirdiklerini belirterek, “Şenliklerimize katılacak olan devlet büyüklerimizin ve vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde katılmaları için hem trafik hem güvenlik hem de diğer yönlerden tedbirlerimizi yerinde inceliyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızı şenliklerimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.