DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Engelsiz Yaşam Fuarı Ziyareti

Engelsiz Yaşam Fuarı Ziyareti

Bozüyük Belediyesi tarafından organize edilen gezi ile Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen EYAF EXPO “ Engelsiz Yaşam Fuarına” katılarak güzel bir gün geçirdi.

Bozüyük Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapılan bir organizasyon ile Engelliler Derneği üyeleri aileleriyle birlikte İstanbul Tuzla Belediyesi’ni ziyaret ederek İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen EYAF EXPO “ Engelsiz Yaşam Fuarı”na da katıldı. Engellilerin ve engelli yakınlarının yenilik ve gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen fuar yoğun ilgi gördü.

Sorunsuz bir şekilde tamamlanan gezinin ardından Dernek Başkanı İsmail ÇELİK yaptığı açıklamada; “Derneğimiz ve belediyemizin engelli ve ailesine yönelik sosyal rehabilite amaçlı İstanbul gezisinde Tuzla Belediyesi’ne misafir olduktan sonra İstanbul fuar alanına gittik. Burada son teknoloji engelli yaşam kolaylıklarının sergilendiği standları gezdik. Belediyemizin bizlere tahsis etmiş olduğu araç, sıcak ve soğuk yemek ikramlarıyla derneğimiz üyesi engelli ve ailelerinin katıldığı 50 kişinin mutlu ve memnun ayrıldığı gezimizi tamamlamış olduk. Bizlere bu imkanları sağlayan Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Fatih BAKICI’ya katılımcılar ve derneğimiz yönetimi olarak çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.