DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

EN ACILI GÜNÜNDE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından, Devlet Hastanesi’ndeki gasilhaneye bir yenisi eklenerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Vatandaşlarımızın iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de onların yanında olan Bilecik Belediyesi, yapılan hizmet ile birçok alanda büyük bir kolaylık sağladı.

Bilecik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Hakan Yıldız, Bilecik Belediyesi katkılarıyla hazırlanan gasilhane hakkında yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen hizmetten dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Hastane bünyesindeki birçok birimde yenileme ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Yıldız, şunları söyledi:

”Çalışmalarımız kapsamında, hastanemizdeki var olan gasilhanemize bir yenisini, Bilecik Belediyesi’nin katkılarıyla ekledik. Bu gasilhanemizde de Bilecik Belediyesinden görevli bayan gassal, merhumelerin cenaze yıkama hizmetini yerine getirecek. Böylece, gasilhanede beklemeler olmayacak. Bunun yanı sıra Morg kısmının da bulunduğu gasilhanemizdeki diğer yapılması gereken çalışmaları tamamlayarak, vatandaşlarımıza daha iyi bir ortam sunmuş olacağız.” dedi.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu da Bilecik Belediyesi’nin sağladığı imkanlar ile vatandaşların zor gününde yanlarında olmaya devam ettiklerini belirtti.

Yapılan ek gasilhane ile vatandaşların daha iyi bir hizmet alacağını  dile getiren Toklucu, ”Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın, ”Bilecik Belediyesi, doğumdan ölüme kadar her alanda vatandaşlarımızın yanındadır” düşüncesiyle bu çalışmayı gerçekleştirdik. Bilecik Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza hizmet kalitesini artıracak bir proje için yer tahsis eden Devlet Hastanesi yetkililerine, teşekkür ediyoruz. Belediye olarak, yaptığımız çalışma ile hastanemizdeki var olan gasilhaneye, olması gereken tüm donanımıyla ikinci bir gasilhane yaptık. Böylece aynı zaman dilimine denk gelecek cenaze hizmetlerinde hem bizler hem de vatandaşlarımız sıkıntı yaşamamış olacaklar. Yaptığımız gasilhane, tüm hizmetleri yerine getirebilecek bir donanımda hazırlandı. Burasının, hijyen şartlarının iyileştirmenin yanı sıra gereken havalandırma sistemleri ile daha güzel bir hale getirdik. ” dedi.

DSC_8904 DSC_8906 DSC_8913 DSC_8927

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.