DOLAR
32,5334
EURO
34,8134
ALTIN
2.430,93
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

EMLAK VE İŞ YERİ ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Emlak Vergisi ile İş Yeri Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinin başladığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, Emlak Vergisi’nin, arazi, arsa ve binalar için ödendiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:
”Emlak Vergisi ile İş Yeri Çevre Temizlik Vergisi 1. taksidi Mayıs ayı sonuna kadar, 2. taksidi ise Kasım ayı sonuna kadar olmak üzere 2 eşit taksitle ödenebilmektedir.Mükellefler, vergilerinin tamamını, birinci taksit döneminde veya daha önce de ödeyebilirler. Ayrıca Gayri menkul alım, satım ve intikal işlemlerinde mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için süresi içerisinde Emlak Vergisi Bildiriminde bulunmaları gerekmektedir.

Emlak Vergisi’nin zamanında ödenmemesi veya süresi içerisinde bildirimde bulunulmaması durumlarında 6183 Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkındaki kanun hükümlerine göre tesbit edilen gecikme cezaları ile birlikte ödemek zorunda kalacaktır.

Emlak Vergileri, İş Yeri Temizlik Vergisi ve Belediyemize yapılan tüm ödemeler, Belediye veznelerimize nakit olarak ödenebileceği gibi kredi kartı ile de tahsil edilebilmektedir. Ayrıca Belediyemizin 228123 No’lu Posta Çeki hesabına da bu ödemeler yapılabilmektedir.

DSC_4528 DSC_4531 DSC_4542

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.