Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

”EKİP OLARAK GÜZEL SONUÇLAR ALMA GAYRETİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ KARABULUT:

”EKİP OLARAK GÜZEL SONUÇLAR ALMA GAYRETİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, sezondaki maçlar hakkında yaptığı değerlendirmelerde; ”Ekip olarak güzel sonuçlar alma gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

Karabulut, takım hakkında yaptığı açıklamada, sezona yeni başladıklarını ve yeni sezonların yeni umut ve yeni başarılar anlamına geldiğini belirterek, şunları söyledi:

”Tabi yeni sezon ve yeni umutlar demek. Bu sezona iyi başladık. Aslında daha önce de belirttiğim şekliyle yeni bir kadro oluşturduk. Bu iyi kadronun da meyvelerini almaya başladık. İlk deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Girişim takımını mağlup ettik. Onun vermiş olduğu moralle, ikinci hafta burada İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) takımını yendik. Bu iki haftayı bu şekilde bitirmek bizler için iyi oldu. Çünkü sezona iyi başlamak önemli. Oyuncularımızın da birbirine uyumları artıyor. Transferlerimiz yerinde. Geçen hafta maçımız yoktu. İnşallah bu hafta İzmit Belediyespor’u konuk edeceğiz ve galip çıkacağız.”

”TARAFTARLARIMIZI KARŞILAŞMAYA KATILARAK, BİZLERE DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Açıklamasında taraftarların maçlara gelerek, kendilerine destek olmaya davet ettiğini dile getiren Karabulut, sözlerini şöyle tamamladı:

”Bildiğiniz üzere salonlarımız arttı. Çok güzel tesisler kazandırıyor büyüklerimiz. Buradaki Atatürk Spor Salonu’nun yanında aşağıda Kapalı Spor Salonumuz da hizmete girdi. Geçtiğimiz haftalarda Atatürk Spor Salonu’muzda küçük bir arıza meydana gelmişti. Bundan dolayı bizler aşağıdaki salonda oynadık ve şükürler olsun maçı kazandık. Bu hafta İnşallah eski salonumuzda, yani Atatürk Spor Salonu’nda oynayacağız. Oradaki sıkıntılar da giderilmiş, bütün bölümleriyle çok güzel bir duruma getirilmiş. Ben bu anlamda çalışmalarda emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir salon olmuş. Trübünler, salonlar, tuvaletler ve soyunma odaları yenilenerek, temizlenmiş. Oranın atmosferi de çok sıcak. Pazar günü saat 16:00’da büyük bir maçımız var. İzmit Belediyesi ile önemli bir karşılaşmamız var. Kazanmak istiyoruz. İzmit Belediyesi de önemli bir takım. İnşallah ilk iki maçta göstermiş olduğumuz mücadeleyi bu müsabakada da sergileriz ve kazanırız. Böylece bu sezonda Bilecik’e iyi maçlar kazandırırız şeklindeki sözümüzü de yerine getirmiş oluruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.