DOLAR
32,2725
EURO
35,1763
ALTIN
2.278,26
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C

”EĞİTİME VE ÇOCUKLARIMIZA YAPILAN YATIRIMLARI EN BÜYÜK YATIRIM OLARAK GÖRÜYORUZ”

”EĞİTİME YAPILAN YATIRIMLARI EN BÜYÜK YATIRIM OLARAK GÖRÜYORUZ”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu yıl 9.’su gerçekleştirilen ”Minik Öğrencilere Eğitim Setleri Dağıtımı” programında yaptığı açıklamada, eğitime yapılan yatırımı en önemli yatırım olarak gördüklerini belirtti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Pelitözü İlk Okulu ve Osmangazi Mahellesi (TOKİ) İlkokulu’nda gerçekleştirilen programda, birinci sınıf öğrencilerine Eğitim Setlerini dağıttı.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Okul müdürleri, öğretmenleri ve okul aile birliği başkanları ile mahalle muhtarlarının da katıldığı programda Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklara eğitim setlerini dağıtarak, fotoğraf çektirdi.

Eğitim setlerinin dağıtımından sonra bir açıklama yapan Başkan Selim Yağcı, 2015 yılında, eğitim-öğretim camiasını ilgilendiren sürpriz bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

”EĞİTİME HER YIL YENİ BİR PROJEYLE DESTEK VERİYORUZ”

Eğitim ve öğretime destek vermek için her yıl bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Selim Yağcı,  şunları kaydetti:
”Yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. 9 yıldır devam eden set dağıtımının yanı sıra eğitim-öğretimi ilgilendiren daha birçok çalışmaya imza attık. Bilecik Belediye Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz ilk yıllardan itibaren eğitim ve öğretime katkı yapma çabası içerisinde olduk. Okullarımızda devletimizin yapmış olduğu ücretsiz okul uygulaması kapsamında bizde Bilecik Belediyesi olarak okula yeni başlayan çocuklarımıza ailelerine ve eğitim-öğretime katkımız olsun düşüncesinden hareketle okuma-yazma setlerini dokuz yıl önce başladık ve geleneksel hale geldi. Bu uygulamamız Bilecik Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından birisidir. Çünkü insana yapılan yatırım, yatırımların en büyüğü, en önemlisi. Bundan eğitim-öğretim camiamız ve ailelerimiz son derece memnun. Okullarımızda hiçbir ayrım yapmadan Milli Eğitim Müdürlüğümüzün kurmuş olduğu komisyonun seçtiği okuma yazma setlerini her yıl veriyoruz. Bu sene de tüm okullarımızsa bunları verdik.

”HİZMETLERİMİZ, ‘İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’ DÜSTURURUN BİR GÖSTERGESİ”

Gerçekleştirilen hizmetlerin ‘İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın’ düsturunun bir göstergesi olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Bilecik Belediye Başkanlığı olarak eğitim-öğretime destek olabilmek için her yıl yeni projelerimizden birisini hayata geçiriyoruz. Biliyorsunuz her okula bir tane öğretmen odası tanzimi gerçekleştirdik, onlardan bir tanesi de şu anda oturduğumuz oda. Pelitözü okulunun öğretmen odasının yapılmasına belediyemizce imkan sağladık.”

2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ İÇİN SÜRPRİZ ÇALIŞMA

2015 Eğitim ve Öğretim dönemini güzel bir sürpriz çalışmasıyla açacaklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Arkadaşlarımızla birlikte 2015 yılına ilişkin olarak sürpriz bir proje üzerinde çalışıyoruz. Merak oluştursun diye bugün burada bunu söylemiyoruz ama 2015’te eğitim öğretim camiası için çok faydalı olacağını düşündüğümüz bir projeye başlamayı düşünüyoruz. Hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak temennisiyle. Bu fırsatı veren hayırlı işler yapmamıza destek veren Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere tüm Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyorum. İnşallah çocuklarımızla birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Geçmişi ile övünen geleceğe emin adımlarla yürüyen marka şehir Bilecik’ hep birlikte oluşturacağız.

PELİTÖZÜ İLK OKULUNA PARK SÖZÜ

Pelitözü İlkokulu’na oyun parkı sözü veren Başkan Selim Yağcı, ”Biz tüm okullarımıza park yapıyoruz. Pelitözü okulumuz yeni yapılan bir okulumuz olduğu için burada bir park yapamamışız. Bugünün anısına da burada eksik olan park ihtiyacını arkadaşlarımız en kısa süre içerisinde tamamlayacaklar” dedi.

”YAPILAN HİZMETLER EĞİTİME VERİLEN DEĞERİN GÖSTERGESİDİR”

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ise eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Selim Yağcı’ya teşekkür ederek, kısa süre önce Bilecik’e geldiğini ancak Bilecik’teki hizmetlerin dikkatlerden kaçmadığını ifade etti.

Bilecik Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen hizmetleri Bilecik’in çok üzerinde gördüğünü dile getiren Müdür Altınkaynak şöyle devam etti:

“Eğitime verdiği desteklerden dolayı belediye başkanımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Bende Bilecik’ e geleli altı ay oldu ama Bilecik’in çok üzerinde hizmetler yapıldığını gördüm. Bu odanın tefrişatını yapan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bilecik’te birinci sınıfta okuyan tüm öğrencilerimize okuma setlerini hediye ettiler. Başkanımızın bu jesti karşısında bizimde onları yalnız bırakmamız mümkün olmazdı. Ben tüm Bilecikli eğitimciler adına, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına katkılarından dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Zaten bir şey istemeye fırsat bırakmadı, sürprizimiz var dedi. Bu sürprizi dört gözle bekliyoruz.”

VELİLER ADINA BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA TEŞEKKÜR

Pelitözü İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sait Özbek ise Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı veliler adına teşekkür ettiğini belirterek, ”Belediye Başkanımız, hediye edilen eğitim setleriyle çocuklarımızın yüzünü güldürdü. Gerçekten faydalı bir çalışma. Bizler de kendisine gerek okulumuza gerek başka okullara yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum’ ‘ifadelerini kullandı.

Pelitözü Köyü Muhtarı Ahmet Aydın ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer de Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Selim Yağcı, programda ayrıca öğretmenlerle sohbet ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

DSC_6612 DSC_6643 DSC_6662 DSC_6670 DSC_6688 DSC_6694 DSC_6716 DSC_6759 DSC_6771 DSC_6803 DSC_6813 DSC_6833

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.