DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

DÜNYA TURUNA ÇIKAN BİSİKLETLİ BİLECİK’TE MOLA VERDİ

DÜNYA TURUNA ÇIKAN BİSİKLETLİ BİLECİK’TE MOLA VERDİ

 

İsviçre’den Singapur’a kadar olacak dünya turuna çıkan İsviçreli genç Matihias Jager, yolculuğu sırasında Bilecik’te mola verdi.

 

34 yaşındaki öğretmen Jager, çıktığı dünya turunda, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te mola vererek, Tarihi Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz’un ağırladığı genç bisikletli Jager, Bilecik’e duyduğu hayranlığı belirtti.

 

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, konuğu ile birlikte yaptığı açıklamada; şu bilgileri verdi:

 

”Bugün de Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde ilimiz tanıtım çalışmaları kapsamında İsviçre’li bir konuğumuzu ağırlıyoruz. Misafirimiz, 6 haftalık yolculuktan sonra ilimize ulaştı. 3 bin 400 kilometre yol katetti. Misafirimiz öğretmen. Buradan Singapur’a gidecek. Anadolu’dan Orta Doğu ve oradan da Çin üzerinden Singapur’a geçerek, bu şekilde dünyayı gezmeye çalışıyor. Bu zamana kadar 20’ye yakın ülkeden bisikletliyi ilimizde ağırlayarak, Bilecik’imizin güzelliklerini anlatmaya çalıştık. Konuğumuz gerçekten Bilecik’e hayranlık duyduğunu belirtti. Yeşilliği ile doğal güzellikleri ile kendisinin beğenisini kazandırmış ve bizlerin de gerek bisikletler ile gerek yürüyüşlerle bu güzellikleri değerlendirmemiz gerektiğini vurguluyor. Misafirimizin yemek ve konaklama anlamındaki ihtiyaçları Bilecik Belediyesi tarafından giderildi. Ben bu anlamda Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği olarak, Bilecik Belediyesi ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze katkılarından ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, daha sonra konuğu Jager’e; Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantasını taktim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.