DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

DÜĞÜN SALONU ÜCRETİNE YÜZDE 50, SU ABONE ÜCRETİ SAYAÇ BEDELİNDE YÜZDE 70 İNDİRİM YAPILDI

DÜĞÜN SALONU ÜCRETİNE %50, SU ABONE ÜCRETİ SAYAÇ BEDELİNDE DE %70 İNDİRİM YAPILDI

Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı 2. Birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu başkanlığında yapıldı.

Toplantıda Mayıs ayı olağan toplantısı 1. birleşiminde plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen 4 konu ile İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı. İlk olarak Mezbaha Müdürlüğünün kaldırılması, belediye için daha verimli kullanılması amacıyla Yerel Hizmetler Müdürlüğünün kurulması Mezbaha Müdürlüğü kadrosunun iptal edilerek, Yerel Hizmetler Müdürü kadrosunun ihdas edilmesi, aynı zamanda; Mezbaha Müdürlüğünün iptali bu müdürlüğün yerine Yerel Hizmetler Müdürlüğünün ihdası nedeniyle, yeni kurulan müdürlüğün işlemi için gerekli bütçesinin oluşturulması için Fonksiyonel Sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasında aktarma yapmak Mezbaha Müdürlüğü bütçesinde bulunan ödeneklerin yeni müdürlüğe aktarılmasına oy birliği ile karar verildi.

Ardından Belediyenin 2018 yılına ait bütçe gelir ve gider kesin hesabı ile Belediye Taşınır Mal Hesabı görüşülerek 2018 yılı gelir bütçesi 85.000.000,00 tl, 2018 yılı gider bütçesi 85.000.000,00 tl olarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediye düğün salonunun ücret tarifesi çok yüksek olduğundan, düşük gelirli vatandaşlarında faydalanabilmesi için Belediye yeni düğün salonu ücret tarifesinin tüm kalemleriyle birlikte, salonun şimdiye kadar vatandaşlara yapılan tahakkuk ve tahsilatlar göz önüne alınarak % 50 indirimli olarak 01 Ekim 2019 tarihi itibariyle uygulanmasına oy birliği ile karar verildi.

Meskenlerden alınan ve 100 tl olan su abone ücreti sayaç bedelinde de 70 tl indirim yapılarak ücretin 30,00 TL olarak uygulanmasına oybirliği ile karar verildi

Toplantıda son olarak İmar Komisyonuna sevk edilen 276 metrekarelik taşınmazın belediye hissesi olan bölümünün Selami Acar’a satılması için oy birliği ile Belediye Encümenine yetki verildi. Toplantı sonrasında mahalle muhtarları Başkan Bakkalcıoğlu’na istek ve taleplerini iletti.

Haziran ayı meclis toplantısı 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 14:00’te yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.