DOLAR
32,5567
EURO
34,9001
ALTIN
2.432,83
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

DSP’li Başkan CHP’ye Geçti

 

DSP’li Başkan CHP’ye Geçti

DSP Bilecik İl Başkanı Adem ERTUĞRUL il başkanlığından ve partisinden istifa etti. Ertuğrul, CHP’ye geçti.

Edinilen bilgiye göre, Adem ERTUĞRUL ve Ergün ÖZTÜRK ün Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli ilçe başkanlığına başvurarak üye oldukları ve parti görev verir ise aday adayı olacakları belirtildi.

Konu ile ilgili Osmaneli İlçe başkanı Faik ÜSTÜN beyanında; ”Bu güne kadar yapılan toplantı ve çalışmalarımız neticesinde hemşehrimiz olan DSP İl Başkanımız Sayın Adem ERTUĞRUL’u partimizde görmekten mutluluk duyduk. Gücümüze güç kattılar. İl Başkanı sıfatını bırakıp partimize gelerek üye olan yine Osmaneli ilçe başkanlığı sıfatını bırakarak partimize üye olan Sayın ERTUĞRUL ve ÖZTÜRK e hoş geldiniz diyorum. CHP Osmaneli’nde yerel seçimlerde başarılı olacaktır. Yıllar önce verdiğimiz belediyeyi geri alacağız yine aynı şekilde il genel meclisi seçimlerinden başarı ile çıkacağız. AKP’ye Osmaneli’nden güle güle diyeceğiz. Halkımız Sosyal Demokrat, halktan yana ,yandaş için değil halk için çalışan belediyeye kavuşacak. CHP varsa herkes için var. Osmaneli’nde iddialı partiyiz. Arkadaşlarımın partimize katılımı ile daha da güçlendik. Osmaneli’nde DSP – CHP birlikteliği kurulmuş oldu. Tabanda da aynı birlikteliği sağlayıp seçimlere tek vücut olarak gireceğiz. Partimizin kapısı, Atatürk ile sorunu olmayan Cumhuriyet ile sorunu olmayan topraklarımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele veren her kesime açıktır. AKP iktidarını kovmak isteyen halkımızı DSP’li, ANAP’lı, DYP’li demeden saflarımıza bekliyoruz. Osmaneli’nde 10 yıldır hüküm süren AKP’li belediyen şikayetçi olan, yine 15 yıldır sağ partilerden bıkan değerli halkımıza bu sefer CHP diyorum. Bu sefer Osmaneli bizim. İktidar trenimize katılarak güç verem Değerli hemşehrim , abim DSP İl Başkanı Adem ERTUĞRUL ve Osmaneli DSP İlçe Başkanı Ergun ÖZTÜRK’e tekrardan hoş geldiniz gücümüze güç verdiniz diyorum” dedi.

DSP İL Başkanı Adem ERTUĞRUL yaptığı açıklamada ; Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Girilen seçim sürecinde bundan sonra yoluma CHP de devam edeceğim.DSP il başkanlığından ve üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum. Bilindiği üzere AKP iktidarı ile vatan toprakları satılır hale gelmiş Cumhuriyet değerleri yok edilmeye başlanmış , Halk yoksulluğa mahkum edilmiş ama yandaşlar zengin edilmiştir. Bu noktada bizlere düşen güç birliğini sağlama ve bir çatı altında bir araya gelmektir. Zaten partilerimiz düşünce görüş ve ideoloji anlamında birdir. Mücadelemi CHP de sürdürmek bana onur verecektir. Osmaneli’nde gerek belediye seçimlerinde gerekse il genel meclisi seçimlerinde varımızı yoğumuzu ortaya koyup seçimleri alacağız. Osmaneli’nde iktidar olacağız. Tabi il genelinde de seçimlerde CHP’yi iktidar yapmak için elimden geleni yapacağım. Osmaneli İlçe Başkanımız Faik Üstün e İl Başkanımız Çağatay KARAAHMET e ve tüm CHP il örgütüne teşekkür ediyorum. Tüm CHP’lilere, yoldaşlarıma selam olsun diyorum.” ifadelerinde bulundu.

Konu ile ilgili olarak CHP İl Başkanı Av. A. Çağatay KARAAHMET yaptığı açıklamada; Halkın iktidarını kurmak için güçlenerek büyüyoruz.DSP İl Başkanımız Sayın Adem ERTUĞRUL ve DSP Osmaneli İlçe Başkanı Sayın Ergün ÖZTÜRK ün partimize katılması gücümüze güç katmıştır. CHP Bilecik te seçime gireceği tüm seçim bölgelerinde iddialı olup Osmaneli’nde de seçimi alacak tek partidir. Sayın Ertuğrul ve Öztürk ün partimize katılmasından büyük mutluluk duydum. DSP’li tüm arkadaşlarımızı partimize davet ediyorum. Güç birliğini oluşturup AKP iktidarına Bilecik’ten git diyeceğiz. Adem Bey ve Ergun Bey’in saflarımıza katılmasında emeği geçen Osmaneli İlçe başkanlığımıza ve il örgütümüze teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. 2014 Bilecik bizim. CHP gündem yaratacak güç birlikleri ile karşınızda olacaktır. Tabanda birleşmenin çatısı CHP’dir. Kapımız AKP den kurtulmak isteyen herkese açıktır. Sandıkta adres CHP’dir. AKP’yi kovacak Ülkeyi bu iktidardan kurtaracak tek adres CHP’dir , Halkın iktidarını hiç bir yurttaşımızı ötelemeden kurma çabası içindeyiz. Bu sebeple halkımızı CHP çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz. CHP kitle partisidir. Çatıdır. Ana gövdedir. DSP’lisi, ANAP’lısı , DYP’lisi, İP’lisi diğer siyasi partilere üye olan hatta MHP’li ve daha önce AKP ye oy vermiş tüm halkımızı CHP’ye oy vermeye davet ediyorum. Sandıkta güç birliği diyorum CHP varsa herkes için vardır. Gelinen noktada eskiden sağ partilere oy vermiş veya başka partiler içerisinde görev yapmış tüm hemşehrilerimizi partimize çağırıyorum. Cumhuriyet değerlerini baş tacı eden ülkeyi girdiği bunalımdan kurtarmak isteyen Atatürk sevdalısı tüm halkımızı CHP ye oy vermeye davet ediyorum. Zira başka Türkiye yok. Tabi partimize üye olan Sayın Ertuğrul ve Sayın Öztürk’e de yoldaşlığa, kardeşliğe ,birlikteliğe ve iktidar mücadelesine hoş geldiniz , AKP’yi gönderme mücadelesi için saflarımıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.