DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’nın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram Mesajı

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Selim Tuna yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin büyük bir özveri ile açılması, dünyaya insanlık ve demokrasi dersi verdi. O kahramanlar esaret nedir bilmeyen bu millete zincir vurmanın nasıl bir boş çaba olduğunu bir kez daha dünyaya gösterdiler.

Ülkesini ve milletini seven, birliğin, sevginin, kardeşliğin temsilcileri olan sevgili gençler; bu milletin umudu, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günün bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, sizlere verilen değerin ve duyulan güvenin en büyük göstergesidir. Çünkü bu güzel ülkeyi, yarınlarımız olan siz çocuklara emanet edeceğiz. Hükümetimiz, sizlerin çağın gereklerine uygun şekilde eğitim almanız ve her alanda kendinizi geliştirmeniz için büyük çalışmalar yapmaktadır. Sizlerden beklentimiz, bu sorumlulukların bilincinde olup Ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için ilmi, bilimi ve teknolojiyi çok iyi ve yerinde kullanmanızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet’in temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin aziz şehitleri ve kahraman gazilerini rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.