DOLAR
32,5249
EURO
34,7448
ALTIN
2.491,43
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

DİVAN ÇIKARDI REKTÖR AĞIRLADI

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük seçiminde Divan Başkanı Prof. Dr.Yusuf Cengiz Toklu, tarafından anlamsızca dışarı çıkarılan basın mensuplarını Rektör Azmi Özcan ağırladı.

Rektör Özcan’ın görev süresinin bitmesinin ardından Şeyh Edebali Üniversitesi yeni rektörünü seçmek için  konferans salonunda seçime gitti.

İlimizdeki tüm basın mensuplarının davet edildiği Rektörlük seçiminde seçime geçilir geçilmez basın mensupları Divan Başkanı Prof. Dr. Yusuf Cengiz Toklu tarafından dışarı çıkarıldı.

Bunun üzerine basın mensuplarının Rektör adaylarının oy kullanma anını görüntülemek istediklerini, tüm adayların birlik beraberlik içinde bir araya gelerek basına tanıtılıp poz verilmesi yönündeki istekleri Divan Başkanı tarafından geri çevrildi.

Bunun üzerine dışarı çıkan basın mensupları konferans salonundan ayrılan Rektör Azmi Özcan ile karşılaştılar. Durumu anlatan basın mensuplarını Rektör Özcan konferans solunu arkasında bulunan bir salonda ağırlayarak çay ikram etti. Rektör Özcan’ın da basın mensuplarının Konferans salonundan çıkarılmasından dolayı rahatsız olduğu gözlenirken göreve geldiği ilk günden itibaren iyi anlaştığı Üniversite’yi ve hatta kendisini eleştirmedikleri için görevlerini yapmadıkları yönünde sitem ettiği basın mensuplarının kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Bilecik basınını her zaman takdir ettiğini belirten Rektör Özcan basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görevinden daha henüz ayrılmadan aranacağı sinyallerini veren Rektör Azmi Özcan’ın ardından basın mensupları artık bize üniversiteden çok malzeme ve eleştiri çıkar yorumlarını yaptılar.

DSC_1485_resized

DSC_1487

Kaynak: yarın11.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.