DOLAR
32,4487
EURO
34,7895
ALTIN
2.446,57
BIST
9.940,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Devlet Hastanesi Yeni Yoğun Bakım Ünitesi

Devlet Hastanesi Yeni Yoğun Bakım Ünitesi

            Bozüyük Devlet Hastanesi’nde yeni 2. Seviye genel yoğun bakım, SDL (Sancı, Doğum, Lohusa) odaları, kan alma ünitesi ve bekleme salonu törenle hizmete girdi.

Bozüyük Devlet Hastanesi 4 Eylül hizmet binasında düzenlenen açılış törenine Bilecik Valisi Halil İbrahim AKPINAR ve eşi Dr. Nihal AKPINAR, İlçe Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkan V. Fatih BAKICI, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa YILMAZ, İl Sağlık Müdürü DR. Yasin YILMAZ, Bozüyük Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm Dr. Serkan Kadir KESKİN, Belediye Başkan Yardımcıları, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, TSO Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçelerin hastane yöneticileri katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yeni açılan bölümler gezilerek Hastane Yöneticisi Uzm Dr. Serkan Kadir Keskin tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı. KESKİN, hizmete açılan yoğun bakım ünitesi ile amaçlarının hastalara yerinde özellikli sağlık hizmetini verebilmek ve başka merkezlere sevk olma oranlarını azaltmak olduğunu söyledi. Dr. Keskin, ikinci seviye genel yoğun bakım ünitesinde verilebilecek hizmetler hakkında bilgiler verdi, doğum ünitesi ve SDL (sancı, doğum, loğusa) odalarının tanıtımını yaptı, kan alma ve bekleme salonlarının genişletilerek daha modern bir seviyeye ulaştığını söyledi. Ziyaretlerin ardından slayt gösterisi eşliğinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Son olarak bir açıklama yapan Vali Halil İbrahim AKPINAR, Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi binalarının eski ve parçalı olduğunu belirterek bu şartlarda da en iyi şekilde hizmet verdiklerini söyledi. AKPINAR; “Hastalarımızın büyük bir bölümü il merkezinde ve Bozüyük’te il dışına gitmeden tedavilerini yaptırabiliyorlar. Bu konuda tüm yönetici ve çalışan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi bildiriyorum. İnşallah daha güzel hizmetler olacak. Vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisine layık. Emeği geçen başta hastane yöneticilerimize çevre düzenlemesindeki katkılarından dolayı Belediye Başkan Vekilimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.