DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Devlet Bahçeli Milletvekili Seçimlerinin De Startını Söğütten Verecek

Devlet Bahçeli Milletvekili Seçimlerinin De Startını Söğütten Verecek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet BAHÇELİ Söğüt Belediye Başkanı Halil AYDOĞDU’yu tebrik etmek için bugün Söğüte geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ,30 Mart Yerel Seçimlerinde, seçim startını verdiği ve zafer kazandığı Söğüt’e teşekkür etmek amacıyla bugün saat 11.30’da Osmanlının beşiğine geldi. Devlet Bahçeliyi, Milletvekili Bahattin ŞEKER, İl Başkanı Sabri ERASLAN, Söğüt Belediye Başkanı Halil AYDOĞDU, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan ÖDÜBEK, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Teşkilatı ve vatandaşlar karşıladı. Söğüt’e özel önem veren ve MHP tarafından kazanılmasına mutlu olduğu bilinen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ ilk olarak Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret etti ve beraberindekilerle dua okudu. BAHÇELİ daha sonra Sögüt Belediye Sarayını ziyaret etti. Belediye Sarayı önünde konuşma yapan Genel Başkan BAHÇELİ;

”Söğütte Belediye Başkanlığı görevine seçilen değerli arkadaşımız Halil AYDOĞDU Beyi tebrik ediyor, başarılanın devamını diliyorum. Değerli vatandaşlarım Söğütün sesimizi duyması yanımızda olması bizim için tarihi önemdedir. Söğüt, Ertuğrul Gazidir, Osman Gazidir, Dünya tarihinin akışını değiştirecek çok önemli bir destanın mayalandığı mübarek bir yurt köşesidir. Bu topraklarda fetihlerimizin haritası çizilmiş ve kardeşliğimizin önsözü yazılmıştır.” dedi.

BAHÇELİ, Söğüt Eski Belediye Başkanı Osman GÜNEŞ’e Teşekkür etti.

Konuşmasının devamında Söğüt eski Belediye Başkanı Osman GÜNEŞ’e de çalışmalarından dolayı teşekkür eden BAHÇELİ, müjdeli haberi verdi ve Milletvekili seçimlerinin startını da Söğüt’ten vereceğini açıkladı.
MHP Genel Başkanı BAHÇELİ konuşmanın ardından Çelebi Mehmet Parkı’nda vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.Bu sırada yerel bir şarkıcı olan Bahattin Atak ferdi Tayfurdan ”Merak Etme Sen”isimli şarkıyı söyledi, Devlet Bahçeli alkışladı ve renkli görüntüler yaşandı. Söğüt’teki programını tamamlayan BAHÇELİ buradan Domaniç’e(Kütahya) geçti.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.