DOLAR
32,4729
EURO
34,9500
ALTIN
2.436,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Deniz Baykal Cumhuriyet Halk Partisinin yanlış yaptığını ifade etti.

Gerçekleştirdiği Bozüyük ziyaretinin ardından Bilecik Merkez ilçe Başkanlığını ziyaret eden Deniz Baykal, mevcut durumdan şikayet eden partililerden, çözümü birlikte aramanın en doğru ve gerekli bir durum olduğunu belirtti. 

Cumhuriyet Halk partisinin Gerilmiş Yay gibi olduğunun altını çizen Baykal, “Cumhuriyet Halk Partisi her an ayağa kalmaya hazır vaziyette. Bozüyük ve Bilecik’e yaptığım şu küçük ziyaret bana gösteriyor ki, CHP, gerilmiş bir yay gibi. Okunu koy ve at hedefe. Böyle bir tablo görmekten çok mutlu oldum. Yeni bir şekillenme oluyor. Türkiye siyasetinde bu tablonun içinde Cumhuriyet Halk Partisi fevkalade önemli çok ciddi güçlü bir şekilde ortaya çıkmak durumundadır. Bunu sağlarken kendi aranızda tartışmaktan korkmayın” ifadelerini kullandı.

 PARTİNİN YANLIŞLARI VARDIR!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin de yanlış kararları olduğunu ancak bu durumun örtbas edilmemesi gerektiğini vurgulayan Baykal, “Parti yanlış yapmış mıdır? Evet yapmıştır. Bu yanlışları örtbas mı etmek lazım yoksa sorgulamak mı lazım? Yanlışları sorgulama cesaretini göstereceğiz ve düzeltme sirayetini de o cesaretimizden aldığımız güçle hayata geçireceğiz. Partinize inanın. Sakın ha partiden şikayet ederek yanlışları önleyeceğinizi zannetmeyin. Yapılan yanlışların adını koyun, ifade edin, çaresini arayın ve çözün. Çözmenin yolu da tartışmadır” dedi.

İSMET PAŞA’nın YANLIŞLARININ SORGULANDIĞI BİR PARTİYİZ!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İsmet Paşa’nın yanlışlarını sorgulayan bir parti olduğunu ve bu sayede iktidara yürüdüğünü ifade eden Baykal, “O yanlışları sorguladı ve aştı. Önünü açtı iktidara doğru yürüdü CHP. Tartışırken partiye saygı duymaya devam edeceğiz, parti bütünlüğünü koruyacağız, parti bilincini ayakta tutacağız. Cumhuriyet Halk Partisi her yanlışa susarak destek verecek parti olmamalıdır. Türkiye’deki yanlışları söylerken inandırıcı olma hakkını, kendi içimizdeki yanlışlıklara karşı çıkarken sergilediğimiz davranışlar, tutarlılıkla ortaya koyacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.