DOLAR
32,4962
EURO
34,7711
ALTIN
2.487,71
BIST
9.539,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

DEMOKRASİ NÖBETİNİN SONUNCUSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HAİNLERE KARŞI DURULAN DEMOKRASİ NÖBETİNİN SONUNCUSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bütün şehirlerimizde olduğu gibi Bilecik’te de 22 gündür gerçekleştirilen ”Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinin sonuncusu coşkuyla tutuldu.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Bilecik’te de vatandaşlarımız meydanalara inerek, tepkisini ortaya koyuyor.
Şehitlerimiz için duaların edildiği ve ülkenin birlik, beraberliği için anlamlı mesajların verildiği demokrasi buluşmasında Bilecik, son günde de tek yürek oldu.
Büyük bir coşkunun yaşandığı demokrasi nöbetine; Bilecik Valisi Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Mehmet Yiğit ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal ve vatandaşlar katılarak birlik ve beraberliği haykırdı.
Vatandaşlarımızın bayraklarını hiç indirmediği demokrasi nöbetinde; Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan ve darbe gecesi ile ertesi gün olan hadiselerin film şeridi şeklindeki sunumu ile Bilecik’te gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde kaydedilen görüntülerin olduğu film izlendi.
DÜNYA BİRİNCİSİ HAFIZLARDAN KUR’ANI KERİM TİLAVETİ
15 Temmuz’da hain FETÖ örgütü tarafından gerçekleştirilen işgal teşebbüsünden bu yana vatandaşlar demokrasi nöbetini tutarken, ilk günden bu yana birçok sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerinde Kur’anı Kerim okunuyor, şehitlerimiz için dualar ediliyor.
22. gecesinde de Afgan, Iraklı ve Suriyeli kardeşlerimiz, ellerinde dövizler ve bayraklarla katıldığı demokrasi nöbetinde Dünya Birincisi Hafızlar Dursun Şahin ve Hüseyin Akbulut eşsiz yorumlarıyla tüm şehitlerimiz için Kur’an Kerim okudular.
Darbe gecesinin çirkin sesini susturan sala ve ezanın okunduğu demokrasi nöbetinde şehitlerimiz için dualar edilirken, dünya hafızlık birincisi olan Dursun Şahin ve Hüseyin Akbulut tarafından Sala ve Ezanı Şerif okundu.
Bilecik’te ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan atarak, darbe girişimine tepkilerini sürdürdü.
Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve vatandaşların katılımıyla gece geç saatlere kadar sürdü.
DSC_1393

1

2 (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.