DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

DEMOKRASİ NÖBETİNİN MİSAFİRLERİ BEYHAN VE DEMİRCİ OLDU

DEMOKRASİ NÖBETİNİN MİSAFİRLERİ ABDULLAH BEYHAN VE SENAİ DEMİRCİ OLDU

 

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı tutulan demokrasi nöbetinde Bozüyük’lü demokrasi nöbetçileri ilçe meydanını yine  doldururken geceye  Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Abdullah BEYHAN ve yazar, Radyo Televizyon programcısı Senai DEMİRCİ katılarak destek verdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de aralıksız olarak devam eden demokrasi nöbetine katılarak destek veren dün akşamki isim gençlerin büyük bir beğeni ile dinledikleri Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Abdullah BEYHAN ile yetişkinlerin yakından takip ettiği yazar, Radyo ve Televizyon programcısı Senai DEMİRCİ oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda, akşam namazının ardından başlayan ve gece boyunca devam eden programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri,  AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Abdullah BEYHAN’ın seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle başlayan program çocukların duaları ile devam etti. Ardından sahne alan sevilen yazar, Radyo ve Televizyon programcısı Senai DEMİRCİ 15 Temmuz akşamı yaşanan olayları ve özellikle kendi yaşadıklarını anlatarak olayların maneviyatına dikkat çekti. Sanatçıların sunumlarının ardından Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Abdullah BEYHAN’a hediyesini Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI,  yazar, Radyo ve Televizyon programcısı Senai DEMİRCİ’ye de Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ takdim etti. Burada konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI programa değerli katılımlarıyla destek veren sanatçılara teşekkür ederek “Birileri gezi eylemlerinde hat safhada ve en önde yer alırken, bizimle iman dolu bu yolda yürüyen sanatçılarımız var. Buraya gelen sanatçılarımızdan Allah razı olsun, bizler kendilerine herhangi bir ücret ödemiyoruz. Bu yolda bizlere destek veriyorlar. Vatandaşlarımızın birlik ve beraberlikle ilgili olarak buluşması noktası olan bu meydanlarda kendi dilleri döndüğü kadarıyla hem sohbetleriyle anlatmaya hem de sanatlarını icra etmeye çalışıyorlar. Bizleri bu noktada da yalnız bırakmadılar, Allah razı olsun. Pazar günkü miting de Türkiye’de güzel bir birlik ve beraberlik göstergesi oldu. Dünyadan ilk defa bir miting fotoğrafı çekildiği zaman göründüğü, Türkiye’nin her yerinden her şehrinden her türlü insanımızın birleştiği yaklaşık olarak emniyet kayıtlarına göre 5 milyona yakın vatandaşımız miting alanındaydı. Tek bir bayrak altında toplanıldığı, tüm siyasi görüşlerin kaybolduğu vatan denilince devlet denilince herkesin buluşma noktası olan bu yerde ülkeye nasıl sahip olunabileceği tüm dünyaya duyurulmuş oldu. Ben destek olan her vatandaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden demokrasi nöbetinde hep bir ağızdan büyük bir coşkuyla marşlar söylenirken vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Programa katılan Radyo ve Televizyon Programcısı, yazar Senai DEMİRCİ Milli İrade Anı Defteri’ne duygu ve düşüncelerini yazdı.

 

Bşk- Demokrasi Nöbeti Abdullah Beyhan-Senai Demirci 2 Bşk- Demokrasi Nöbeti Abdullah Beyhan-Senai Demirci 3 Bşk- Demokrasi Nöbeti Abdullah Beyhan-Senai Demirci 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.