DOLAR
32,5441
EURO
34,8823
ALTIN
2.434,25
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

”DEMOKRASİ, MİLLİ İRADEYE SAYGI VE KARDEŞLİK NÖBETİMİZ DEVAM EDİYOR”

”DEMOKRASİ, MİLLİ İRADEYE SAYGI VE KARDEŞLİK NÖBETİMİZ DEVAM EDİYOR”
Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te de; Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için ”Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetimiz” devam ediyor.
Hain girişimden bu yana tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de gerçekleştirilen kardeşlik ve demokrasi buluşmasında bir ve beraber olmaya devam ediyoruz.
Bilecik Belediyesi tarafından bugün gerçekleştirilecek olan Demokrasi, Milli İrade ve Kardeşlik Nöbeti’nde; Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahiler seslendirilerek, demokrasi şölenine destek verilecek.
Cumhuriyet Meydanında saat 21:00’de başlayacak olan programın sonunda vatandaşlarımıza helva ikram edilecek.
Demokrasimizi, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, hain emel peşinde olanlara fırsat vermemek için bütün vatandaşlarımızı bu kutlu şölene davet ediyoruz.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”BU KUTLU GÖREVDE BULUNAN BÜTÜN HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında yaptığı kısa değerlendirmede; ‘Bu kutlu görevde bulunan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:
”Bütün yurt çapında olduğu gibi Bilecik’imizde de vatansever halkımız, 15 Temmuz’daki hain girişimden bu yana demokrasi, milli irade ve kardeşlik nöbetini tutmaya devam ediyor. Vatan ve millet sevgisinden nasiplenmemiş çetelerin maşa olarak kullanıldığı bu hain girişimde ülkemizin bekasına yönelik büyük bir tehlikeyi çok şükür insanımızın feraseti, gayreti ve girişimiyle önledik. Bütün şehirlerimizde olduğu gibi bizler de Bilecik’imizde 4 gündür bu kutlu nöbeti tutmaya devam ediyoruz. Parti ve görüş ayrılığına bakmadan gerçekleştirdiğimiz demokrasi şöleninde dün Bilecik Belediyesi Mehter Takımı görev üstlenirken, bu akşam da şehrimizin önemli bir değeri olan Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu üyelerimizin katkılarıyla Cumhuriyet Meydanında yer alacağız. Ben bu kutsal görevde şu ana kadar gerek faaliyetleri ile gerek katılımlarıyla destek veren bütün kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozmasın. Bütün hemşehrilerimizi bu akşamki şölene davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.