DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“DAHA TEMİZ BİR BOZÜYÜK İÇİN”

BOZÜYÜK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ “DAHA TEMİZ BİR BOZÜYÜK İÇİN” ÇALIŞIYOR

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü “Temiz Çevre Temiz Bozüyük” olgusu ile hareket ederek 2016 yılında da “Daha Temiz Bir Bozüyük” sloganıyla faaliyet gösterdi.
İlçenin her bir noktasında ki temizlik işlerini aralıksız olarak gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2016 yılı içerisinde demir yolu alt geçidi ve çevre yolunu 36 defa, duraklar ve ışıkları 15 defa, demiryolu üst geçidini 16 defa temizleyerek ilçe otogarında, Mahalle konaklarında, Cadde ve sokaklarda da rutin temizlik çalışmalarını sürdürdü. İlçe genelinde faaliyet gösteren 32 adet Cami ve Mescitin temizliğini 4’er defa yaparak Bozüyüklülerin ibadetlerini daha temiz ortamlarda gerçekleştirmelerini sağladı. Cadde, sokak ve kaldırımların yıkanması ile birlikte her hafta Salı ve Cumartesi günleri kurulan Halk Pazarı sonrası gece boyunca sabaha kadar yapılan çöp toplama, mıntıka temizliği ve yıkama çalışmaları ile göz dolduran Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri yıl içerisinde DSİ kanalında 6 kez gerçekleştirdiği yıkama çalışmaları ile de kanal boyunun temiz kalması için özen gösterdi. Özellikle bahar ve yaz aylarında çöp konteynerlarının temiz ve sıhhi kalmaları için çalışmalarını titizlikle sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde kullanılan çöp konteynerlarını 5’er kez yıkayarak konteynerların yıl içerisinde temiz ve sağlıklı olmalarını sağladı.
“Bozüyük Atık Yağlarını Topluyor” projesi kapsamında ilçede güzel ve anlamlı bir projeye imza atan Temizlik İşleri Müdürlüğü, çalışmaları kapsamında okullarda, fabrikalarda, işyerlerinde ve hanelerde olmak üzere birçok noktada atık yağ toplama seferberliği gerçekleştirerek, çevrenin korunması ve gelecek nesillere temiz bir dünyanın bırakılması amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştirdi. 2016 yılında 3895 kg. bitkisel atık yağ, 50.236 kg tıbbi atık ve 802.609 kg ambalaj atığı toplanarak çevre temizliğine ve geri dönüşüme önemli bir katkı sağlandı. Ayrıca okullarla birlikte yürütülen ÇEVKODER’in Pil Toplama Kampanyası çerçevesinde de 503 kg atık pil toplanarak bu atıkların çevreye zarar vermesi önlenirken Bilecik genelinde en çok atık pil Bozüyük Belediyesi tarafından toplandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.