DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Cüneyt Taşkesen; “Hak Haklının oluncaya kadar mücadelemiz devam edecektir”

Türk Büro Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, 6 ay geçici görevle Bozüyük Adliyesine atandığı öğrenildi. Atamanın gerekçesinin personel eksikliği olduğu gösterilirken Cüneyt Taşkesen’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. Taşkesen açıklamasında şunları kaydetti;

 

Değerli Arkadaşlarım. Bu fotoğrafın çekildiği yer Bilecik SGK İl Müdürlüğü Türk Büro Sen. İşyeri Temsilcilik Odamızdır. 15 Mayıs 2015 yetki sürecinde sendikamız SGK’ da yetki almış ve İşyeri Temsilcilik Odası açmaya hak kazanmıştır. Ağustos ayında kurumumuzda Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert ve Yalova, Eskişehir, Sakarya, Bursa Şube Başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, üyelerimiz, kurum yöneticilerimiz, kurum çalışanlarımız ve Bilecik Basınımızla birlikte görkemli bir açılış gerçekleştirdik. Bu açılışımış Başta Bilecik Basınımız olmak üzere Tüm Türkiye’ de geniş yer bulmuş, Konfederasyonumuzun yayın organlarında da yayınlanmıştır. Öncelikle bu gururu bizlere yaşatan Sendikamızın kuruluşundan bu güne üyesi temsilcisi olan Ertuğrul Ünsever’ e,İişyeri temsilcimiz Çiğdem Şenol’ a,yönetim kurulu üyemiz Serkan Güçlü’ ye ve tüm üyelerimize teşekkür ederim.
Bilecik İlimizde 4.kez Milletvekili seçilen ve Bileciğimizi temsil eden Bilecik Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün ;Açılışımızdan sonra bizzat beni, temsilcilerimizi ve yönetim kurulu üyelerimizi bizzat aramış tebrik etmiş, yeni açmış olduğumuz odamıza çiçeğini göndermiş ve sonrasında bizzat İstanbul ve Sivas Milletvekilleri, Vezirhan Belediye Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bizzat ziyaret etmiştir. Bu bizler için büyük bir onurdur. Bizleri ziyaret eden sorunlarımızı dinleyen Sayın Milletvekilimize birkez daha buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Sayın Milletvekilimize Bilecik için yapacağı tüm hizmetlerde başarılar dilerim.
Değerli Arkadaşlarım Ben Bilecikliyim. Evet Bilecik Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün hem köylüsü, hem Annem hem babam yönünden de bizzat akrabası ve yeğeniyim. Bir Bilecikli olarak da hemşerisiyim. Hemşehrisi ve yeğeni olarak onur ve gurur duyuyorum.
Değerli Arkadaşlarım ;Bilecik Belediyesi Kent Konseyi, Bilecik Türk Ocakları, Bilecik Atatürkçü Düşünce Derneği’ nde yönetim kurulu üyelikleri yaptım. Şu an Türkiye Kamu Sen Bilecik İl Başkan Yardımcılığı, Türk Büro Sen Bilecik İl Temsilciliği, Türkav Bilecik Şube Başkanlığı, Tüketici Hakları Derneği Bilecik Şube Başkanlığı görevlerim devam etmektedir. Ben sivil toplum kuruluşu temsilcisiyim.
Hdp hariç tüm sivil toplum kuruluşlarına ve tüm siyasi partilerimize eşit mesafedeyim. Mücadele etmiş olduğum sivil toplum kuruluşlarımızı temsil etmek ve sorunlarımızı aktarmak için Bilecik de hdp hariç her siyasi partinin kapısını açıp çayını içmişimdir. Siyasi Partilerimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız da bizzat bizleri ziyaret etmişlerdir. Davet edilmiş olduğumuz tüm etkinliklerinide bizzat katıldık. Katılım sağlayamadığımız etkinliklerine hdp hariç mutlaka bir temsilcimizi gönderdik. Bizler Bilecikliyiz, Bilecik’ de herkes birbirini tanır. Benim ve arkadaşlarımın mücadelesi hak mücadelesidir. 

Taşkesen şöyle devam etti:
”Bizim sevdamız ; Vatan,Millet,Bayrak, Ezan,kuran,Türkçe, Cumhuriyet,Atatürk, İstiklal Marşıdır.Mücadelemiz Hak içindir.Biz Herzaman Vatanımızın ve Milletimizin Bölünmez Bütünlüğünü İlke edindik Allaha İnanır, Kul hakkından korkarız. Mücadelemiz Hak arama mücadelesidir. Hakkımızı ararken Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, Milletimizin belirlemiş olduğu yasalar çerçevesinde hakkımızı ararız. Kimsenin haklı olduğu ekmeğinde, alınterinde gözümüz olmaz. Makam mevki uğruna İlkelerimiz, Sevdamız ve dostlarımızdan, Arkadaşlarımızdan vazgeçmeyiz. Bizim için ;İnsan Mukaddes, Emek Kutsaldır.”

Ekran Alıntısı

Yorumlar

  1. Yaşar dedi ki:

    Sendikacı kişiler hak için mücadele ederler, siyaset yapmazlar görüşleri kendilerini bağlar ve üyelerine yansıtmazlar. Ben senin siyaset yapmadığını ve sendikal faaliyetlerde bulunduğunu biliyorum. Üzülerek söylüyorum ki sendikacılığı kullanarak bir yerlere gelme, kariyer yapma düşüncesinde olanların, senin başarılarını çekemedikleri ortadadır.