DOLAR
32,4494
EURO
35,0400
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI OSMANELİ DE COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI OSMANELİ DE COŞKUYLA KUTLANDI
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 93. yıldönümü ülkemiz genelinde olduğu gibi Osmaneli İlçemizde de büyük bir coşku ile kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, 28 Ekim günü saat 13:00’te Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI, Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA, İlçe Jandarma Komutan Vekili Rıza GAZEL, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın AVCI, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması sonrası saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılı, Osmaneli İlçe Stadyumunda ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI; Türk milletinin tarihini, şanlı geçmişinden gelen mirasını, tarihin Türk milletine yüklemiş olduğu sorumlulukları unutmadığını vurgularken, insan haklarına saygı ve demokrasi temelinde yükselen Türkiye Cumhuriyetinin, 100. kuruluş yıldönümünde ekonomik kapasitesi ve yüksek demokrasi standartlarıyla dünyanın sayılı ülkeleri arasında yerini alacağını söyledi.
Konuşmanın ardından öğrenciler şiirler okurken, kutlamalar 1308 Osmaneli Belediye Spor halkoyunları ekibinin, güreş takımı ve taekvondo takımı öğrencilerinin gösterileriyle devam etti. Kutlamalar resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin, İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI ve Belediye Başkanı Münür ŞAHİN tarafından ödüllendirilmesiyle sona erdi.

23-img_7917-1

03-img_7720

20-img_7895

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.