DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

CUMHURİYET MEYDANINDA MEVLİD-İ ŞERİF

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine karşı koymak, devletin bütünlüğünü ve demokrasiyi korumak adına sokaklara dökülen ve hainlerin açtığı ateş sonucu hayatlarını kaybeden Polis, Asker ve vatandaşlarımız için Bozüyük Cumhuriyet Meydanında Mevlid-i şerif okutuldu.

Bozüyük Belediyesi Cumhuriyet Meydanında Akşam ezanı sonrasında okutulan Mevlit’e; Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, 45. Mühimmat Depo Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Bozüyük İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN,Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan program, okunan dualar ve Mevlid-i Şerif ile devam ederken programa katılım oldukça fazla oldu, Program sonunda Konuşan İlçe Kaymakamı; “ İçinde bulunduğumuz bu talihsiz günlerde Türk Halkı olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu zor zamanları atlatacağız, Bozüyük polisi askeri ve devletin diğer kurumları ile birlikte ve irtibat içerisinde bu zamanları en olaysız ve sakin geçiren ilçelerden biri olmuştur. Bunun mimarı öncelikle siz halkımız ve görevini,görev bilincini taşıyan devlet personellerimizdir. Ölen bütün demokrasi şehitleri için Allah’tan rahmet diliyor,burada bulunduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Okunan Mevlid-i Şerif ve konuşmanın ardından alanda bulunanlar demokrasi nöbetine devam ederken, vatandaşlara için çay ve simit ikramı yapıldı. Geç saatlere kadar alanda kalmaya devam eden kalabalığı gezerek tek tek alandakiler ile görüşen Belediye Başkanı Fatih BAKICI”Burada bulunan yaşlısından gencine tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, bu hainler tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin üstesinden birlikte geliyoruz” dedi.
MYS_2514

MYS_2554

MYS_2583

MYS_2482

MYS_2506

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.