DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı Hizmete Girdi

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı Hizmete Girdi

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine hizmet verecek olan muhtarlık kabini, şehir merkezindeki yerine konuldu.

Mahalle Muhtarı Cem Çevik, gerçekleştirilen uygulamadan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, belediye başkan yardımcıları ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Göreve geldiği tarihten bu yana böyle bir taleplerinin olduğunu ifade eden Çevik, ‘’2019 yılından bu yana 4 belediye başkanıyla çalışma imkanı bulduk. Birçok taleple birlikte bu yöndeki isteğimizi de tüm belediye başkanlarımıza iletmiştik. Taleplerimizden bazıları yerine getirildi, bazıları da bu tarihe kaldı. Sağ olsun Mustafa Sadık Kaya başkanımıza bu isteğimizi ilettik ve kısa bir süre sonrasında talebimizi yerine getirdi. Önümüzde bir seçim var. Ben ya da başka bir muhtar arkadaşım seçildiğinde burada vatandaşlarımıza hizmet etme imkanı bulacak. Şahsım, mahalle sakinlerim ve azalarım adına bu talebimizi kısa sürede yerine getiren Belediye Başkanımız Mustafa Sadık Kaya, başkan yardımcıları ve çalışanlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.