DOLAR
32,5182
EURO
34,7882
ALTIN
2.421,52
BIST
9.708,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİLİTANI YOLLARDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık sistemi konusunda destek vermek amacıyla Türkiye turuna çıkan DSP’nin eski genel başkan adayı Erol Özavcı, Bilecik’e geldi.

Özavcı, DSP eski genel başkan adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için Türkiye’yi gezdiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu yürüyüşüne herkesin bir ve beraber olarak sahip çıkması gerektiğini kaydederek, ”Biz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın militanıyız.” dedi.

Otomobilini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları ve “Yeni Türkiye”, “Dünya lideri”, “Dünya liderimizle, yeni Türkiye yolunda” yazılarıyla kaplatarak yola çıkan Özavcı konuşmasına şöyle devam etti:

”Aramızda ayrılığı gerektiren nedir? Niye tefrikaya düşüyoruz? Niye birbirimizi sevmiyoruz? Niye birbirimizden uzağız? Bölüşemediğimiz anlaşamadığımız ne var? Hiçbir şey yok. Dinde kardeş olan, bu perçinle, bu kuvvetli bağla birbirini bağlayan insanların anlaşamayacağı nokta ne olabilir? Galiba bu hal müslümanlara düşman olan insanların kustukları kin, çıkardıkları fitne, kurdukları tuzak ve hileden başka bir şey değildir. Aralarındaki şikakı, ayrılmayı, sulhi bölünmeyi mutlaka kaldırmaları lazımdır. Cenab-ı Allah’ın fermanı da zaten bu şekildedir. Ne buyuruyor, ”Allah’ın ipine sımsıkı sarılın sakın ayrılığa düşmeyin.” ”
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’la kutlu yürüyüşe devam ettiklerini ifade eden Özavcı, başkanlık sistemine destek amacıyla yaptığı ziyaretler kapsamında Bilecik’in 50. il olduğunu belirterek, Kütahya, Uşak, Denizli ziyaretlerinin ardından Ege’yi komple bitirip Çanakkale’den İstanbul’a geçeceğini finali ise Ankara yapmayı hedeflediğini söyledi.

 

 

Yorumlar

  1. Aa dedi ki:

    Besleme…