DOLAR
32,4960
EURO
34,9488
ALTIN
2.429,76
BIST
9.795,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

CUMHUR İTTİFAKI ÜYELERİNDEN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaşar ve Cumhur İttifakı üyelerinden oluşan heyet, Kapalı Pazar’ı ziyaret ederek vatandaşlarımız ve esnaf ile buluştu.

Esnafı tek tek dolaşan Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyet üyeleri, vatandaşlarımıza ve esnafa hayırlı işler temennisini iletti.

Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber şehrimizin dört bir köşesindeki insanımıza ulaştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaşar ve Cumhur İttifakımızın değerli üyeleri ile Kapalı Pazar’da esnafımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hayırlı ve bereketli alışverişler diledik. Şehrimizin her bir noktasında vatandaşlarımızı dinlemeye ve ona göre çözümler üretmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi ve sevgisiyle kendimizde ayrı bir güç hissediyoruz. Bu vesileyle bütün esnafımıza tekrar hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.
Esnaf ve vatandaşlarımız da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.