DOLAR
32,3812
EURO
35,0362
ALTIN
2.326,46
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

CUMHUR İTTİFAKI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE SAHAYA ÇIKTI

Belediye Başkanı Nihat Can; beraberinde 2023 Türkiye hedeflerini kazandıracak Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyeleri, ve İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte ilimizdeki kurum yetkilileri ve çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerinde kurum yetkilileri ve çalışanlarına kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyet, çalışanlarla sohbet etti, fikir ve taleplerini aldı.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulanan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Önce Millet Önce Memleket’’ ‘’Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyerek vatandaşlarımıza hizmet için yola çıkan Cumhur ittifakı Bilecik Belediyesi Meclis Üyeleri arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımıza ve kurumlarımızın değerli yöneticileri ve çalışanlarına selam verdik, istek ve görüşlerini dinledik. Belediye meclis üyelerimizle ilimizdeki resmi kurumlardan Belediye Başkanlığımız başta olmak üzere; Gıda Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Odası, Karayolları İl Müdürlüğü, Bilim Sanat ve El Sanatları Merkezi ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ve çalışanları ile bir araya geldik. Çalışmalarında kolaylıklar diledik. Belediye Başkanlığımız ve ilimizdeki bütün kurumlar olarak şehrimiz ve insanımız için çalışmaya devam edeceğiz. ‘’ifadelerini kullandı.

Kurum yetkilileri ve çalışanlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, belirterek Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.