DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Coşkun Sabah Coşturdu

Coşkun Sabah Coşturdu

Dün akşam saat 19.30 da Bilecik Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konserde Coşkun SABAH adeta salonu coşturdu. Konserde renkli görüntüler yaşandı.
Coşkun SABAH’ın icra ettiği şarkılarla başlayan konserde konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı şunları söyledi;

Coşkun Bey’in ”Anılar” isimli dilimize marş olan o güzel şarkısını dinlerken benim 2004-2014 yılları arasında sizlerle birlikte yaşadığımız anılar gözümün önüne geldi.Göreve geldimizde birgün Bilecik Belediyesi olarak Şeyh Edebalinin isminin verileceği Kültür Kongre Merkezi açılacak ve orda Coşkun Sabah ağırlayacağız deselerdi, o zaman inanırmıydık.Yolu olmayan,suyu olmayan,doğal gazı olmayan,temizliği dahi doğru düzgün yapılmayan,şehircilik gereklerini yerine getirmeyen bir şehirden, bugün tüm yolları sıcak asfalt ve parke olan,doğal gazı olan,temizlik noktasında Türkiye’nin her şehriyle yarışabilecek nitelikte,içilebilir suya kavuşmuş ve halkımızın yaşam standartlarını insana yakışır şekilde üst seviyelere ulaştıran bir Belediyecilik anlayışıyla ve sizlerin elbirliğiyle yapılan bu güzel mekanda biraradayız.Mekanlar yapılır ama mekanlara anlam veren içindeki insanlardır.Mekanlara anlam veren Türk Müziğinin Sultanlarıdır,Kahramanlarıdır,Krallarıdır.Bu akşam bu mekan gerçek anlamını Coşkun Bey’le ve sizlerle buluyor.Bu güzel akşamı yaşattığınız için başta Coşkun Bey olmak üzere sizlere çok teşekkür ediyorum.Bizler Bilecik’li olarak çok çalışıyoruz ve çok çalışacağız,dinlenme,eğlenme zamanında da bunu layık-ı vecileyle yapacağız.Hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak dileğiyle hepinize iyi eğlenceler diliyorum.
Başkan Yağcı sonrasında konuşan Coşkun Sabah ise,

Çok iyi bir Belediye Başkanına sahipsiniz. Bir çok yerde Belediyelerin Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen konserlerine katılıyorum. Bazen Başkanlar konsere bile gelmiyorlar. İnsanın içi burkuluyor. Gerçekten çok kadir şinas bir Başkanınız var.” dedi.

Başkan Yağcı, Coşkun SABAH’ a gecenin anısına Kuruluş ve Kurtuluşun Beşiği Bilecik’in Ata Yadigarı Osmanlı Devlet Armasını hediye etti.Konser Coşkun SABAH’tan şarkılarla devam etti.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.