DOLAR
32,4729
EURO
34,9500
ALTIN
2.436,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

ÇOCUKLARIMIZA ”BİLECİK ÇOCUK DERGİSİ”

ÇOCUKLARIMIZA ”BİLECİK ÇOCUK DERGİSİ”
Bilecik Belediyesi tarafından 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim dönemine başlayan 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize, ”Bilecik Çocuk Dergisi” adlı dergi dağıtıldı.
Eğitime her anlamda destek veren ve çocuklarımızın her türlü eğitim faaliyetine katkı sağlayan Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile okula başlayan 3 ve 4. sınıf çocuklarımıza Bilecik Çocuk Dergisi dağıtıldı.
Çocuklarımızın kitap ile bağlarını koparmaması amacıyla yaz tatili başlangıcında da dağıtılan Bilecik Çocuk Dergisi ile çocuklarımız, Bilecik ve tarihi ile ilgili birçok güzel bilgiyi elde etmiş oluyor.
Her yıl gerek eğitim setleri ile gerek okul park ve bahçelerindeki düzenleme çalışmaları ile eğitime büyük katkılar sağlayan Bilecik Belediyesi tarafından çocuklarımıza hediye edilen dergiler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sevindirdi.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI
”AMACIMIZ HER YÖNÜYLE DONANIMLI, BİLGİLİ VE VATANSEVER NESİLLER YETİŞTİRMEKTİR”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı kısa değerlendirmede Bilecik Belediyesi olarak güzel bir çalışmaya daha imza attıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti.
Eğitim ve çocuklara yönelik gerçekleştiriline tüm çalışmaların önemli olduğunu ve Bilecik Belediyesi olarak bu noktada gerekli tüm katkıları sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Eğitim ve çocuklarımız ile ilgili olan her türlü faaliyeti önemsiyoruz. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza, imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak yaz mevsiminde gerek Yaz Okulları gerek diğer güzel aktivitelerimizle çocuklarımıza yaz mevsimini verimli geçirmelerini sağladığımız gibi bugün de güzel bir çalışmayı gerçekleştirerek, Bilecik Çocuk Dergisi gibi bir çalışma ile çocuklarımızın karşısına çıktık. Amacımız bu dergiler ile onların kitap ve okuma ile olan bağlarını koparmamalarını sağlamak ve şehrimiz hakkında da bilgiler içeren dergiden faydalanmalarıdır. Bundan sonraki süreçte de çocuklarımıza yönelik yapılması gereken tüm faaliyetlere gerekli katkıyı sağlamaya hazırız” ifadelerini kullandı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.