DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

ÇOCUKLARIMIZ, SAHNELENEN TİYATRO OYUNLARI İLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

ÇOCUKLARIMIZ, SAHNELENEN TİYATRO OYUNLARI İLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

Bilecik Belediyesi 2015 yılı sanat ve kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tiyatro oyunları ile çocuklarımız, Aralık ayını keyifli bir şekilde geçirdi.

Çocuklarımızı, yılın 12 ayında tiyatro ve sinema ile buluşturan Bilecik Belediyesi; Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen birçok oyun ile çocuklarımıza, eğlenceli anlar yaşattı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında düzenlenen çocuk tiyatroları ile çocuklarımız, eğlenmenin yanısıra birçok bilgiyi de öğrenmiş oluyor.

Belediyecilik hizmetlerinde çocuklarımıza yönelik gerçekleştirilen aktiviteler ile büyük bir beğeni toplayan Bilecik Belediyesi çocuklarımızı; her yıl gerçekleştirdiği festival ve şenliklerin yanı sıra tiyatro ile de buluşturmaya devam ediyor.

Çocuklarımız bir yandan güldürürken, diğer yandan onların bilgi ve beceri kabiliyetlerine de katkı sağlayan etkinlikler kapsamında çocuklarımız; Keloğlan Keleşoğlan, Soytarılar Okulu, İlaçlar Mikroplara Karşı ile Domates ve Gözlük adlı oyunlar, ile buluştu.

Eğitime her anlamda destek veren ve çocuklarımızın her türlü eğitim faaliyetine katkı sağlayan Bilecik Belediyesi, Kasım ayında gerçekleştirilen 10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında çocuklarımızı birçok oyun ile buluşturmaya devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.