DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

ÇOCUKLAR! HAYDİ YAZ SPOR OKULLARINA

ÇOCUKLAR! HAYDİ YAZ SPOR OKULLARINA

Bilecik Belediyesi tarafından 10 yıldır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları 2017 yılı kayıtları, 15 Mayıs Pazartesi gününden tarihinden itibaren başlıyor.
            Her dönem binlerce çocuğumuzun çeşitli spor dallarında eğitim aldığı Yaz Spor Okulları kurs kayıtlarını gerçekleştirmek isteyen velilerimiz, Bilecik Belediyesi AK MASA’ya başvurabileceklerdir.
            Gerçekleştirilen kayıt işlemlerinde veliler, form doldurarak başvuruda bulunacaklar ve kurslar hakkında gerekli bütün bilgiyi alabileceklerdir.
            16 Haziran 2017 tarihine kadar başvuruların yapılabileceği Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları, uzman öğreticiler eşliğinde gerçekleştiriliyor.
 Yüzme, basketbol, voleybol, tenis ve basketbol alanında eğitimlerin verileceği Yaz Spor Okulları yoğun bir katılım ile gerçekleştirilmeye devam ediyor.
       Şu ana kadar 5 bini aşkın öğrencinin eğitildiği kurslarda, 5 ile 15 yaş aralığındaki çocuklarımız, belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçirebilecek.
            Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın büyük önem verdiği Yaz Spor Okulları kurslarında yaklaşık 10 hafta eğitim alacak kursiyerler, kurs bitiminde öğrendikleri bilgi ve tecrübeleri, alacakları sertifika ile taçlandıracaklar.
            Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, geleceğe daha güvenle bakabilmeleri ve verimli bir yaz sezonu geçirmeleri için büyük önem arz eden Yaz Spor Okulları kayıt işlemleri, 16  Haziran 2017 tarihine kadar yapılabilecektir.
Gerçekleştirilecek aktivite hakkındaki detaylı bilgiler aşağıda verildiği gibi olacaktır:
YAZ SPOR OKULU BİLGİ FORMU
Faaliyet branşları : Yüzme-Basketbol-Tenis-Futbol- Voleybol
Başvuru Tarihi : 15 Mayıs 2017
Son Başvuru Kayıt Tarihi : 16 Haziran 2017
Yaş Grupları : 4-15 yaş arası
Derslere başlama tarihi: 19 Haziran 2017
 Haftalar :
1. hafta; 19 Haziran –  23 Haziran
2. hafta; 26 Haziran -30 Haziran
3. hafta, 3 Temmuz  – 7 Temmuz
4. hafta; 10  Temmuz – 14 Temmuz
5. hafta; 17 Temmuz – 21 Temmuz
6. hafta; 24 Temmuz – 28 Ağustos
7. hafta; 31 Temmuz – 4 Ağustos
8. hafta; 7 Ağustos – 11 Ağustos
 9. hafta; 14 Ağustos – 18 Ağustos
10. hafta; 21 Ağustos- 25 Ağustos
NOT:
– Yaz spor okulu ücretleri tüm dönemi kapsamaktadır. ( Bir defa ödenecektir. )
– Yaz spor okulu öğrencilerine ( şort-tişört ) hediye olarak verilecektir.
– Öğrencilerimiz, yaz spor okullarına birden fazla branşta katılabileceklerdir.
– Yüzme branşında Havuzun çalışma saatleri ve kapasitesi göz önüne alınarak kursa alınabilecek kontejan sayısı 300 olarak belirlenmiş olup kontejan dolduğunda son kayıt tarihine bakılmaksızın kayıtlar durdurulacaktır.
YÜZME KURSLARI İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ VERİLECEK
1.Yüzme okulu istasyonda bulunan Belediyeye ait “SU EĞLENCE DÜNYASI’ında yapılacaktır.
2.Yüzme okulu ücreti 165 TL olarak belirlenmiştir.
3. Yüzme okulu ders saatleri sabah 09:00-12:30 saatleri arasındadır.
4. Yüzme okulu öğrenci yaş ve yüzme seviyelerine göre guruplara ayrılacaktır. Her grup haftada 3 gün havuzda yüzme dersi verilecektir. Her ders süresi 1 saat olacaktır.
5. Öğrenciler yüzme dersine gelirken yanlarına terlik,boy ve yüz havlusu, bone getirecektir.
Yüzme sporu için başvuru yapacak öğrencileri için şehir merkezindeki ana harter üzerindeki belirli noktalardan kalkmak üzere ücretsiz servis hizmeti yapılacak.
BASKETBOL
1. Basketbol derslerimiz; Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ertuğrulgazi Okulu) yanında bulunan spor salonunda yapılacaktır. (Salı ve Perşembe günleri)
2. Kursa katılan öğrenciler yanlarında ayakkabı ve idman malzemelerini ( şort- t-shirt- ayakkabı-havlu-su ) çantalarında getirip soyunma odalarında giyineceklerdir.
3. Basketbol okulu ücreti 90 TL olarak belirlenmiştir.
4. Basketbol okulu ders saatleri akşam 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacaktır.
TENİS
1. Tenis okulu belediyeye ait tesislerimizde ( Hürriyet Mah.Muhsin Yazıcıoğlu Spor Yaşam Alanı ) Salı ve Perşembe günlerinde yapılacaktır.
2. Kursa katılan öğrenciler spor malzemelerini giyinmiş olarak; (Raket,Su,Havlu vb.) eşyaları yanlarında getireceklerdir.
3. Tenis okulu ücreti 90 TL olarak belirlenmiştir.
4. Tenis okulu ders saatleri akşam 18:00 ile 20:00 saatleri arasında yapılacaktır.
FUTBOL
1. Futbol okulu belediyeye ait tesislerimizde ( Hürrüyet Mah.Muhsin Yazıcıoğlu Spor Yaşam Alanı ) Salı ve Perşembe günleri yapılacaktır.
2. Kursa katılan öğrenciler spor malzemelerini giyinmiş olarak geleceklerdir.
3. Futbol okulu ücreti 90 TL olarak belirlenmiştir.
4. Futbol okulu ders saatleri akşam 18:00 ile 20:00 saatleri arasında yapılacaktır.
 Sosyal belediyecilik anlamında birbirinden örnek ve güzel projelere imza atan Bilecik Belediyesi’nin bu güzel ve verimli etkinliğine, şartları uyan tüm çocuklarımızı bekliyoruz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.