DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Çin’de Kahvaltı Keyfi

Çin’de Kahvaltı Keyfi

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı, TSO Başkanı Fevzi Uzun, BEBKA’nın düzenlediği Çin gezisine katıldılar.

Yurt dışına gidenlerin, özellikle de gayrimüslim ülkelere veya Çin gibi böcek, kedi, köpek yiyen ülkelere gidenlerin en büyük sorunu yemek.

Temiz, sağlıklı ve damak tadına uygun yemek bulmak gezinin en önemli unsurudur. Böyle yemek bulamayanlar ise genelde yiyeceklerini yanlarında götürürler.

Tıpkı Çin’e giden Bilecik heyeti gibi.

Çin’e giden Bilecik heyeti, Çin’de yemek yemenin zorluğunu bildikleri için yiyeceklerini, özellikle de kahvaltılıklarını yanlarında götürmüşler. Öyle bir kahvaltı masası hazırlamışlar ki, neredeyse kuş sütü eksik.

Türkiye’den Çin’e o kadar kahvaltılık gittiğini ise Vali Halil İbrahim Akpınar deşifre etti. Akpınar, Çin’deki zengin kahvaltı masasını twitter’dan paylaştı. Kahvaltı masası fotoğrafının altına bir de mesaj paylaşan Vali Akpınar “Günümüz aydın olsun. Bizim ekip, Çin’de aç kalırız korkusuyla memlekette ne varsa getirmişler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.