DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Cinayet şüphelileri gözaltında

Cinayet şüphelileri gözaltında

Bilecik, Osmaneli’de yaşanan cinayetin şüphelileri gözaltında

Alınan bilgiye göre; Bilecik’in Osmaneli İlçesi’nde dün yaşanan ve Ozan R.(30)nin ölümü ve Bediha S.(38) nin ağır yaralanması ile sonuçlanan olayla ilgili Jandarmanın sürdürdüğü soruşturma kapsamında 2 kişinin şüpheli sıfatıyla  gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan M. Ç. ve  S. Ç. nin Jandarmadaki sorguları sürüyor.

Olay dün sabah saatlerinde Osmaneli İlçesi, Ericek Köyü yakınlarındaki bir ağacın altında kanlar içinde yerde yatan 2 kişinin olduğu ihbarını alan İlçe Jandarma ekiplerince değerlendirilmiş ve Ozan R. vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış, olay yerinde hayatını kaybetmiş ve Bediha S. ise ağır yaralı olarak Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Bugün İlçe Jandarma ve Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda olayla ilgisi olduğu düşünülen M.Ç. ve  S.Ç.  nin gözaltına alındığı ve sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.